Μετά τον Μαραθώνιο της Αθήνας, στο Πανελλήνιο Κύπελλο δρόμου στα Τρίκαλα ο Ο.Α.Κ. Αίγινας.

oaka-gipedo-aeginas-00.jpg

Το Σάββατο και την Κυριακή 12-13 Νοεμβρίου 2022, οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας συμμετείχαν για στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες των 5χλμ, 10χλμ και παιδικό αγώνα. Οι αθλητές του ΟΑΚΑ είχαν μια καλή εμφάνιση, με τους προπονητές του συλλόγου Βασίλη Ζαμπέλη και Λυκούρη Ζαννή να δείχνουν ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Καλύτερη εμφάνιση είχαμε από τους μικρότερους αθλητές που έτρεξαν στον παιδικό αγώνα των 1.200μ με τον Γιώργο Ζαμπέλη να τερματίζει στην 1η θέση, τον Παπαδάκο Διονύση δεύτερο και πέμπτο τον Τσαιλά Κωστή.

Για έναν ακόμα αγώνα αυτά τα τρία παιδιά έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες και  ότι δουλεύουν πολύ για αυτό έχουν μεγάλη βελτίωση  Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και έτρεξαν.

Σήμερα Παρασκευή αναχωρεί η ομάδα του συλλόγου που θα αγωνιστεί στο κύπελλο Ελλάδος ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα. Θα αγωνιστούν ο Μαργαρίτης Κωνσταντίνος στα 4000 μ. Κ18  και οι Δημόπουλος Παναγιώτης , Ζαμπέλης Αντώνης στα 3000μ Κ16.

Οι αθλητές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και ελπίζουν σε καλή κατάταξη σε ένα πρωτάθλημα με πολύ μεγάλη συμμετοχή. Την Κυριακή μετά τους αγώνες η αποστολή θα επιστρέψει στην Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png