Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας συμμετείχε στο "Πεντελικόν Μάραθων".

DSC_0034-oaka-aeginas-0001.jpg

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο ΟΑΚ Αίγινας συμμετείχε στον 1ο αγώνα βουνού "Πεντελικόν Μάραθων". Μια ωραία διοργάνωση που άφησε σε όλους καλές εντυπώσεις. Οι διαδρομές του αγώνα ήταν δύο: 10 χλμ και 21 χλμ, που λόγω μιας κατολίσθησης μειώθηκε στα 17 χλμ. Και οι δύο διαδρομές είχαν αρχικά αρκετές παρατεταμένες ανηφόρες και έπειτα μια παρατεταμένη κατηφόρα σε δασικό χωματόδρομο.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Στη μεγάλη διαδρομή, περνώντας μέσα από ένα βραχώδες αλπικό μονοπάτι ιδιαίτερης δυσκολίας, έφτανες στην κορυφή Μακρινόρα στα 850 μ ύψος. Στα 10χλμ ο Ζαμπέλης Αντώνης, ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής, ήρθε 2ος με χρόνο 45’56, 8ος ο Βασίλης Ζαμπέλης με 50’27 και 91ος στους 150 ο πρόεδρος του ΣΔΥ Αίγινας, Γκρόζας Σταύρος με χρόνο 1.13΄.

Ο αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας Μαργαρίτης Κωνσταντίνος εγκατέλειψε τον αγώνα από τα πρώτα λεπτά λόγω αδιαθεσίας. Στα 17 χλμ η Τζίμα Βασιλική με χρόνο 1.46’ ήρθε 3η στις γυναίκες και 27η συνολικά, ενώ ο Ζαννής Λυκούρης τερμάτισε 101ος στους 152 με χρόνο 2.14’.

Επόμενος αγώνας για τον Ο.Α.Κ. Αίγινας στις 18 Δεκεμβρίου στον 9ο ημιμαραθώνιο Καστορίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png