2η θέση για την Βασιλική Τζίμα στον Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθωνίο 2022. 1η θέση για Διονύση Παπαδάκο, 2η για Γιώργο Ζαμπέλη του Ο.Α.Κ. Αίγινας στα "10α Λιοφίλια 2022".

DSC_0010-stivos-oaka-5.jpg

Σε δύο σημαντικές διοργανώσεις συμμετείχαν οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, καταλαμβάνοντας πολύ καλές θέσεις μεταξύ των οποίων μία πρώτη του Διονύση Παπαδάκου στα "10α Λιοφίλια 2022" και μία 2η θέση για την Βασιλική Τζίμα, στον πολύ δύσκολο αγώνα βουνού με την επωνυμία "9ος Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου". Ο Αντώνης Ζαμπέλης κατάφερε μία 6η θέση και ατομικό ρεκόρ. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Διακρίσεις και καλές θέσεις στα "10α Λιοφίλια 2022".


Ο αθλητικός σύλλογος "ΟΦΚΑ Οδυσσέας" Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιάς και την εταιρεία συστημάτων Αλουμινίου "Λιοφάγος", διοργάνωσαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, τον αγώνα με την επωνυμία "10α Λιοφίλια 2022". Οι αθλητές του O.A.K. Αίγινας Ζαμπέλης Αντώνιος, Παπαδάκος Διονύσιος και Ζαμπέλης Γεώργιος , πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες στίβου "10α Λιοφίλια 2022". Ο Παπαδάκος στα 600 μέτρα δημοτικών σχολείων πήρε την πρώτη θέση με επίδοση 1'54'' , ένας ακόμα γρήγορος αγώνας για τον αθλητή του συλλόγου.  

Ο Ζαμπέλης Γιώργος αγωνίστηκε στα 1.000 μέτρα γυμνασίων και παρόλο ότι είναι μαθητής της έκτης δημοτικού κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση με εξαιρετική επίδοση 3'07''.

Ο Ζαμπέλης Αντώνης στα 2.000 μέτρα Κ18 και Κ16 με επίδοση 6'26'' ήρθε 6ος πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ, αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση λόγο ίωσης που είχε περάσει πριν λίγο καιρό.


2η θέση για την Βασιλική Τζίμα στον Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθωνίο 2022.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, η Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, με την τεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Συνδέσμου Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων "Οι Αθάνατοι"  και των "Σπαρτιατών Δρομέων". με την εμπειρία και την καθοδήγηση του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου "Η Λουσίνα" διοργάνωσαν τον "9ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου" 22.400 μ.

Η Τζίμα Βασιλική κατέλαβε την δεύτερη θέση με 2 ώρες και 49 λεπτά. Ένας δύσκολος αγώνας βουνού, που έγινε με αρκετή ζέστη η οποία δυσκόλεψε όλους τους αθλητές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png