Με εξαιρετικές επιδώσεις και πρωτιές οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας.

DSC_0010-stivos-oaka-8.jpg

Πλούσια η δράση του ΟΑΚ Αίγινας το περασμένο Σαββατοκύριακο και με πολλές διακρίσεις. Το Σάββατο o Ζαμπέλης Αντώνης συμμετείχε στην ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά στο αγώνισμα των 1.200μ στην κατηγορία Κ16 και με χρόνο 4'04'' κέρδισε άνετα την 1η θέση. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Την Κυριακή ο ίδιος αθλητής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στον Σχινιά στο αγώνισμα των 3.000μ (Κ16) ήρθε 2ος με επίδοση 9'30''. Στην ίδια διοργάνωση στο αγώνισμα των 1.000μ (Κ14) ο Ζαμπέλης Γιώργος με χρόνο 3'01'' ήρθε 1ος και 21ος ο Τσαιλάς Κωστής με χρόνο 3'35''. Στους συγκεκριμμένους αγώνες συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές όλων των σωματείων της Αττικής, είναι δύσκολοι αγώνες και με αρκετές συμμετοχές.

Την ίδια μέρα στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά συμμετείχε και ο βαδιστής του ΟΑΚΑ Μαρίνος Λύτρας στα 35 χλμ, ο οποίος ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα ήρθε 8ος με χρόνο 3ώρες και 28'. Στον Βυζαντινό αγώνα δρόμου των 50 χλμ στα Μέγαρα ένας άλλος αθλητής του συλλόγου ο Σπύρος Λογοθέτης, ήρθε για άλλη μια φορά 1ος με τον εξαιρετικό χρόνο 3ώρες και 45'.

Τέλος η αθλήτρια του συλλόγου Τζίμα Βασιλική ήρθε 2η με χρόνο 3 ώρες στον αρκετά απαιτητικό αγώνα βουνού Λέβαδος στην διαδρομή των 24χλμ με υψομετρική διαφορά που ξεπερνούσε τα 1.650μ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png