Δύο αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας, στην ομάδα επιλέκτων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ. Βραβεύθηκαν οι πανελληνιονίκες του συλλόγου. "Σημαντική στιγμή για τους αθλητές μας", είπε ο Βασίλης Ζαμπέλης.

IMG_20230308_181637-vravefsi.jpg

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο εμβληματικό σχολικό συγκρότημα Στρογγυλό του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής, βραβεύθηκαν συνολικά 112 άτομα, που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα το 2022. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ανάμεσά τους οι πανελληνιονίκες του Ο.Α.Κ. Αίγινας ο Ζαμπέλης Αντώνιος 3ος στα 3000 μέτρα και η ομάδα 3Χ1200 επίσης 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αποτελούμενη από τους Ζαμπέλη Αντώνιο, Δημόπουλο Παναγιώτη και Γιαννούλη Λουκά, βραβεύθηκαν για τις επιτυχίες τους μαζί με τους πανελληνιονίκες των άλλων συλλόγων. 

Επίσης, στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και η ομάδα των επιλέκτων αθλητών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά, στη σύνθεση της οποίας περιλαμβάνονται δύο αθλητές του συλλόγου μας: ο Ζαμπέλης Αντώνιος και ο Δριτσάκος Σταύρος. 

"Είναι σημαντική στιγμή για τους αθλητές του συλλόγου μας και ελπίζω και τη νέα χρονιά να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και διακρίσεις", δήλωσε ο Βασίλης Ζαμπέλης, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png