Πρώτες θέσεις για τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας στο 36ο Μπλόκο Καλογρέζας. Έρχεται ο αγώνας "Άγιος Διονύσιος" στις 26 Μαρτίου στην Αίγινα.

IMG_20221015_125929-stivos.jpg

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ιωνία, ο αγώνας με την επωνυμία "Μπλόκο Καλογρέζας 2023".  Στον αγώνα συμμετείχαν οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας Ζαμπέλης Αντώνης, Ζαμπέλης Γιώργος,  Τζίμας Αντώνης και  Τζίμας Αργύρης. Οι αθλητές του ΟΑΚΑ συμμετείχαν στον παιδικό αγώνα των 1500 μέτρων, όπου έλαβαν μέρος 74 νεαροί αθλητές.  Ο αγώνας διεξάγεται στη μνήμη των 22 εκτελεσθέντων στην Καλογρέζα στις 14 Μαρτίου 1944.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο Ζαμπέλης Αντώνης ήρθε πρώτος στον αγώνα των 1500 μέτρων και πήρε το κύπελλο, δεύτερος στον αγώνα, αλλά πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία, ήρθε ο Ζαμπέλης Γεώργιος και τέταρτος ο Τζίμας Αντώνης.  Στην μικρή κατηγορία την τρίτη θέση κατέκτησε ο Τζίμας Αργύρης. Στην Καλαμπάκα αγωνίστηκε η αθλήτρια του συλλόγου Σκουτέρη Έλλη στα 5000 μέτρα , τερμάτισε σε χρόνο 31'30''  και πήρε σημαντικές εμπειρίες .

Επόμενος αγώνας των αθλητών μας θα είναι στις 26 Μαρτίου στον αγώνα του ΣΕΓΑΣ στην Αίγινα, στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, με την επωνυμία ''Άγιος Διονύσιος''. Πρόκειται για διασυλλογικό αγώνα, ο οποίος διοργανώνεται από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας, είναι επίσημη διοργάνωση και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Ο αγώνα διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2022.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png