Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο, οι αγώνες στίβου με την επωνυμία "Αίγινα Άγιος Διονύσιος 2023".

IMG_20230326_123950-agones-stivou-agios-dionisios-00.jpg

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, οι αγώνες στίβου με την επωνυμία "Αίγινα Άγιος Διονύσιος 2023" και διοργανωτή τον Ο.Α.Κ. Αίγινας.


Είναι η δεύτερη φορά που διοργανώθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας. Ο πρώτος είχε διοργανωθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2022. Συνολικά συμμετείχαν 333 αθλητές και 70 παιδιά από τα σωματεία που συμμετείχαν. Ανάμεσα στους αθλητές που τίμησαν τον αγώνα ήταν ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, πρωταθλητής Ελλάδας στους άντρες στα 200 μέτρα. Επίσης, πολύ καλά αποτελέσματα έφεραν αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας για το πανελλήνιο.

Εκτός από την μεγάλη συμμετοχή αθλητών και των συνοδών τους που έφτασαν στην Αίγινα, μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των εθελοντών. Τους αγώνες υποστήριξε η ΚΕΔΑ που ανέλαβε τα έξοδα της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και των μεταλλίων του αγώνα και ο ΔΑΟΑ που έκανε την παραχώρηση του γηπέδου. 

Επίσης τους αγώνες υποστήριξαν πολλοί χορηγοί, επιχειρήσεις της Αίγινας. Η διοργάνωση περιελάμβανε και το δρομικό τρίαθλο, που αποτελεί διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ14. Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης και η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη.

Η διοργάνωση έγινε από το Ο.Α. Κούρος Αίγινας, σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής και ήταν η πρώτη ημερίδα ανοικτού στίβου για την φετινή περίοδο και σε αυτόν αγωνίστηκαν μόνο αθλητές με δελτίο του ΣΕΓΑΣ. Μεγάλος χορηγός η Saronic Ferries.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png