Μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας Σπύρο Λογοθέτη, στον ορεινό υπερμαραθώνιο "Leadville Race Series 100 miles" και Καρούτζο Παναγιώτη στον "7ο Γύρο Κοντοβουνίων".

oaka-aeginas-diakriseis-00.jpg

Η οργανωτική επιτροπή Κορομηλιωτών διοργάνωσε το Σάββατο 12 Αυγούστου, για έβδομη χρονιά, αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία "7ος Γύρος Κοντοβουνίων", ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Κορομηλιά Μεσσηνίας.
  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Στη διοργάνωση αγωνίστηκε ο αθλητής του ΟΑΚ Αίγινας Καρούτζος Παναγιώτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το μαραθώνιο της Αθήνας. Τερμάτισε στην πρώτη θέση και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Ο Σύλλογος τον συγχαίρει και του εύχεται καλή συνέχεια στην προετοιμασία του για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου τον Νοέμβριο στην Αθήνα.

Μια μεγάλη εμφάνιση έκανε ο αθλητής του συλλόγου  Σπύρος Λογοθέτης. Τερμάτισε στον ορεινό υπερμαραθώνιο Leadville Race Series 100miles, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18 - 20 Αυγούστου , σε χρόνο 21 ώρες και 22 λεπτά, στην πολύ καλή 14 θέση της γενικής.

Πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα για το ορεινό τρέξιμο στην Αμερική, καθώς διεξάγεται από το 1983 στο Κολοράντο, σ' αυτόν συμμετέχουν σπουδαίοι αθλητές, που αγωνίζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο Σύλλογος τον συγχαίρει και του εύχεται ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png