Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας πήρε μέρος η ομάδα αντοχής του Ο.Α.Κ. Αίγινας, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

perifereiako-protathlima-thesalias.jpg

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας πήρε μέρος η ομάδα αντοχής του Ο.Α.Κ. Αίγινας. Στόχος της συμμετοχής, ήταν η καλύτερη προετοιμασία των αθλητών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει στο ίδιο μέρος και στην ίδια πίστα στις 25/2/2024. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ο Ζαμπέλης Αντώνης μετά από πολύ δυνατή κούρσα με δύο αθλητές από την Λαμία με τους οποίους είχε πέσει στο νήμα και στον περσινό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος, πήρε την δεύτερη θέση χάνοντας την πρώτη στα τελευταία μέτρα .

Η επίδοσή του ήταν πολύ γρήγορη και όλη η εμφάνιση του εξαιρετική και έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 4000μ στην κατηγορία Κ18.

Οι νεαροί αθλητές της κατηγορίας Κ14, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα φέτος λόγω ηλικίας, άφησαν άριστες όμως εντυπώσεις.

Ο Ζαμπέλης Γεώργιος μετά από τον πολύ γρήγορο ρυθμό που έδωσε στον αγώνα τερμάτισε με διαφορά  στην πρώτη θέση με χρόνο 6'23'' στα 2000μ . Πολύ καλή εμφάνιση είχαν ο Παπαδάκος Διονύσης με τον Τσαιλά Κωνσταντίνο που έπεσαν μαζί στον τερματισμό στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα και επίδοση 7'32'' και 7'34''. Αυτά τα τρία παιδιά βάζουν τις βάσεις ώστε του χρόνου να κερδίσουν το πρώτο ομαδικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png