Ο Ο.Α.Κ. Aίγινας συμμετείχε στους αγώνες αντοχής "The Opener". Πρώτη θέση για τον Αντώνη Ζαμπέλη στα 2.000 μ. με φυσικά εμπόδια.

oaka-aeginas-00.jpg

Το Σάββατο 30 Μαρτίου αθλητές του συλλόγου μας συμμετείχαν στους αγώνες αντοχής "The Opener" . Τους αγώνες διοργανώνει ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Εντάσσονται στο επίσημο καλεντάρι της World Athletics (κατηγορίας F) και αφορούν τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Κ23 – Κ20 – Κ18 – Κ16.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες από Κ16 έως άνδρες/γυναίκες. Πρώτος διαγωνίστηκε ο Ζαμπέλης Γιώργος στα 1.000 μ. ο οποίος με χρόνο 2.53.60 ήρθε 8ος στη κατηγορία Κ16 (ο ίδιος είναι Κ14) πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Ζαμπέλη Αντώνη ο οποίος στα 2.000 μ. με φυσικά εμπόδια ήρθε 1ος με χρόνο 6.20.49 δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα ο χρόνος αυτός προς το παρόν είναι η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη σε αυτή την κατηγορία.

Την Δευτέρα 1 Απριλίου ο ίδιος αθλητής έτρεξε πάλι στο ίδιο αγώνισμα και πήρε την πρόκριση για την 2η φάση των σχολικών αγώνων.

Επόμενο αγώνισμα ήταν τα 600 μ. με τον Παναγιώτη Δημόπουλο να τερματίζει 6ος στην κατηγορία του Κ18 με χρόνο 1.33.03 και 10ος ο Παπαδάκος Διονύσης με 1.46.85 και 12ος ο Τσαιλάς Κωστής με 1.49.48 στην κατηγορία Κ16 (και οι δύο ανήκουν στην Κ14) πραγματοποιώντας εξίσου πολύ καλές εμφανίσεις.

Επόμενος αγώνας για τους αθλητές μας η ημερίδα στίβου "Άγιος Διονύσιος" στις 6 Απριλίου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png