Πρώτες θέσεις για Παναγιώτη Δημόπουλο και Αντώνη Ζαμπέλη του ΟΑΚ Αίγινας, που έτρεξαν για το ΓΕΛ Αίγινας στους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων.

IMG_20240406_124237.jpg

Στη 1 Απριλίου 2024 έγινε η πρώτη φάση των Σχολικών Αγώνων Λυκείων όλων των περιφερειών της Ελλάδος. Στον όμιλο του Πειραιά αγωνίστηκαν και οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας Δημόπουλος Παναγιώτης στα 800 μέτρα και ο Ζαμπέλης Αντώνης στα 2.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι αθλητές αγωνίστηκαν στον Άγιο Κοσμά για το σχολείο τους, το Γενικό Λύκειο Αίγινας και κατάφεραν και οι δύο να τερματίσουν στην πρώτη θέση.

Ο Δημόπουλος έκανε 2'12'' στα 800 μέτρα και ο Ζαμπέλης 7'05'' στα 2000 με φυσικά εμπόδια. Η επίδοση του Ζαμπέλη του έδωσε και την πρόκριση για την επόμενη φάση των αγώνων.

Ο επόμενος γύρος των σχολικών αγώνων έγινε στις 10 Απριλίου σε επτά ομίλους σε όλη την Ελλάδα, προκρίθηκαν οι πρώτοι από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι από όλους τους ομίλους.

Ο μαθητής του ΓΕΛ Αίγινας Ζαμπέλης Αντώνης αγωνίστηκε στον 2ο όμιλο που αποτελείται από τις περιοχές του Πειραιά, του Βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες και Χίο Σάμο. 

Ο αγώνας που έγινε στον Άγιο Κοσμά τελείωσε με πρώτο τον Ζαμπέλη Αντώνη με επίδοση 6΄11΄΄ που αποτελεί νέο  προσωπικό ρεκόρ και είναι μόλις τρία δευτερόλεπτα μακριά από το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων.  Η πραγματικά εξαιρετική προσπάθεια του μαθητή του ΓΕΛ Αίγινας του έδωσε την πρόκριση για τον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος που θα γίνει στις Σέρρες στις 22-23 Απριλίου.

Στον τελικό θα αγωνιστούν οι 11 καλύτεροι Έλληνες και ο καλύτερος Κύπριος αθλητής , συνολικά 12 άτομα.  Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή του και συγχαίρει τους Ζαμπέλη και Δημόπουλο για την παρουσία τους σε αυτό το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png