Εξαιρετικές εμφανίσεις από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 στον Άγιο Κοσμά και του Σ.Δ.Υ. Αίγινας σε αγώνα βουνού στην Ύδρα.

oaka-aegina.jpg

Πλούσιο σε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τους αθλητές των δύο συλλόγων Ο.Α.Κ. Αίγινας και Σ.Δ.Υ. Αίγινας. Από τον πρώτο σύλλογο έχουμε την συμμετοχή τεσσάρων αθλητών στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 στον Άγιο Κοσμά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Αναλυτικότερα στο αγώνισμα των 1000 μ. ο Ζαμπέλης Γιώργος ήρθε 2ος με χρόνο 2.52.41 βελτιώνοντας το προσωπικό του ρεκόρ και 12ος ο Παπαδάκος Διονύσης με χρόνο 3.17.37 ο οποίος πρόσφατα είχε αναρρώσει μετά από ίωση.

Και οι δύο ανήκουν κανονικά στην μικρότερη κατηγορία την Κ14. Στα κορίτσια στο αγώνισμα των 600μ συμμετείχε η Δημοπούλου Γεωργία και η Τζώνη Ειρήνη που τερμάτισε 9η με χρόνο 2.04.52 .

Τέλος, στην Ύδρα βρέθηκε η αθλήτρια του ΣΔΥ Αίγινας Τζίμα Βασιλική εκπροσωπώντας τον σύλλογο στον αγώνα βουνού των 8χλμ και τερματίζοντας 1η με χρόνο 51.52. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png