Παναγιώτης Δημόπουλος και Αντώνης Ζαμπέλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, στην Πάτρα. Μεγάλη διοργάνωση, πολλές συμμετοχές.

stivos-aegina-00.jpg

Το διήμερο 15-16 Ιουνίου 2024, διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18. Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας συμμετείχε με τους αθλητές του Παναγιώτη Δημόπουλο και Αντώνη Ζαμπέλη. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο Δημόπουλος Παναγιώτης αγωνίστηκε πρώτος στον προκριματικό των τετρακοσίων μέτρων και με επίδοση 55''82 κατετάγη 34ος.
Η επίδοση αυτή είναι νέο ατομικό ρεκόρ για τον αθλητή μας.

Ο Ζαμπέλης Αντώνης έτρεξε στον τελικό στα 2000 μέτρα  και με χρόνο 6΄08''10 πήρε την 5η θέση. Ο αθλητής μας προσπαθούσε να πιάσει το όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που είναι 6΄08 αλλά δεν αντέδρασε καλά στο τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αλλαγή και να έρθει 5ος.

Την επόμενη μέρα πήρε μέρος στα 3000 μέτρα και αγωνίστηκε εξαιρετικά κάνοντας 9'04''35  χάνοντας την 3η θέση για ένα κλάσμα , η επίδοση αυτή είναι νέο ρεκόρ το προηγούμενο ήταν 9'33''.

Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους αθλητές του. Το επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι στην Χαλκίδα στις 13-14/7/24 για τους αθλητές της κατηγόριας Κ16.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png