
Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας η εκδήλωση λήξης των ακαδημιών στίβου του συλλόγου, σηματοδοτώντας το τέλος μιας ακόμη αθλητικής χρονιάς γεμάτης προσπάθεια, συμμετοχή και όμορφες στιγμές για τα παιδιά.
Από το Ενημερωτικό Δελτίο, στο Aegina Portal Talk Radio
Η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλη συμμετοχή αθλητών και γονέων, ενώ οι μικροί αθλητές έλαβαν μέρος σε αγωνίσματα και δραστηριότητες, απολαμβάνοντας το κλίμα της γιορτής. Στο τέλος της διοργάνωσης, όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν με αναμνηστικά μετάλλια, ως επιβράβευση της προσπάθειας και της παρουσίας τους στις ακαδημίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην οργάνωση της εκδήλωσης. Για λίγο άφησαν στην άκρη την προετοιμασία τους για τα επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και βρέθηκαν δίπλα στα νεότερα παιδιά, θυμίζοντας τα δικά τους πρώτα βήματα στον στίβο.
Η διοίκηση και οι προπονητές του συλλόγου ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η νέα περίοδος των ακαδημιών θα ξεκινήσει την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου.
Ατομικό ρεκόρ για τον Παπαδάκο στα 800 μέτρα
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παπαδάκος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σε αγώνα που διεξήχθη στον Βύρωνα, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στα 800 μέτρα με χρόνο 2:05.
Η επίδοση αυτή επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική κατάσταση του αθλητή, ο οποίος δείχνει έτοιμος να κυνηγήσει ακόμη καλύτερους χρόνους στη συνέχεια της σεζόν.
Παράλληλα, στους αγώνες «Παπαναστάσεια» που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, θα συμμετάσχουν οι αθλητές του συλλόγου Γιώργος Ζαμπέλης και Αντώνης Τζίμας στα 800 μέτρα, καθώς και ο Αντώνης Ζαμπέλης στα 3.000 μέτρα στιπλ. Οι αγώνες αποτελούν σημαντικό σταθμό στην προετοιμασία τους ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που ακολουθούν.


