Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. Την Δευτέρα ο αγώνας Ακαδημία Ελευσίνας - Παναιγιναϊκός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με επτά συνολικά αγώνες συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Δευτέρα ο αγώνας των αντρών του Παναιγιναϊκού. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 4η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στο γήπεδο Παραλία Καλλιθέας από τον Παντζιτζιφιακό/Κάρπαθος στις 14.15. Για το εφηβικό πρωτάθλημα του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την ΑΕ Περάματος στη Δραπετσώνα το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Δευτέρα στις 21.30 την Ακαδημία Ελευσίνας στο κλειστό ΔΑΣΚΑΛ για την 3η αγωνιστική. Στα τμήματα υποδομής, οι κορασίδες του συλλόγου θα φιλοξενηθούν από τον Ιωνικό Νίκαιας το Σάββατο στις 13.00.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal

Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει την Πόλις Καλλιθέας εκτός έδρας την Κυριακή στις 12.00. Τέλος στο βόλεϋ, πρεμιέρα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα για Κορασίδες και Γυναίκες του Σαρωνικού. Το Σάββατο στις 14.00 για την 1η αγωνιστική των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται στο ΕΠΑΛ την ΑΕ Ρέντη, και την Κυριακή για την 1η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον ΓΣ Αγίων Αναργύρων στο ΕΠΑΛ στις 13.00.

Τον Παντζιτζιφιακό/Κάρπαθος για την 4η στροφή του πρωταθλήματος του Πειραιά αντιμετωπίζει την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μετά το 1-1 με την Δραπετσώνα στο γήπεδο του Ρέντη και την κατάκτηση του πρώτου του βαθμού στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει την ομάδα από τις Τζιτζιφιές η οποία σε τρεις αγώνες έχει ισάριθμες ήττες. Στις τάξεις των νησιωτών επικρατεί αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, το οποίο η τύχη και κάποιες συγκυρίες τους το στέρησαν την περασμένη αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14.15.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ψάχνει το αντρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού, το οποίο ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Νέα Σμύρνη στα Μέθανα. Το νησιωτικό συγκρότημα του Παναγιώτη Παναγόπουλου αντιμετωπίζει την Ακαδημία Ελευσίνας στο κλειστό ΔΑΣΚΑΛ, με στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Σημαντικές απουσίες για τον σύλλογο της Αίγινας δεν υπάρχουν. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα, με το τζάμπολ να έχει οριστεί στις 21.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png