Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Φ.Μ.Σ. Φοίνικας 3-0 σετ. Για την 3η αγωνιστική των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Ρεπορτάζ - video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Φοίνικα Πειραιά για την 3η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού πέραν από την ουσία, προσέφεραν και αρκετό θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του ΕΠΑΛ. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχες του Γρηγόρη Μπαμπούνη ξεκίνησαν αρκετά δυνατά το ματς, και χωρίς να χάσουν σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα, πήραν με σχετική άνεση το 1ο σετ με 25-20. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ, με την ομάδα όμως του Φοίνικα να προβάλει μερική αντίσταση στην αρχή αλλά και στα μέσα του σετ, με τον Σαρωνικό όμως να βρίσκει στο πρόσωπο της Μπιάνκα Γκούρι την λύση στο σκοράρισμα.

Η 15χρονη ταλαντούχα ακραία ήταν εντυπωσιακή κυρίως στην επίθεση, συμβάλλοντας τα μέγιστα για το 25-20 και το 2-0. Το 3ο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία για την ομάδα της Αίγινας, αφού τα κορίτσια του Σαρωνικού και με το ψυχολογικό αβαντάζ του 2-0, έκαναν επίδειξη δύναμης και πήραν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα. Το 2-2 στην αρχή έγινε γρήγορα 6-3 και 10-5, με το ματς πλέον να έχει κριθεί αφού οι γηπεδούχες δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να χαλάσουν ότι έχτισαν στα δύο προηγούμενα σετ. Οι επιθετικές ορέξεις των γηπεδούχων ήταν πέρα από εμφανείς στο 3ο σετ. Με το σκορ πλέον στους +14 (22-8), οι γηπεδούχες απλά περίμεναν το τέλος του παιχνιδιού, με τον έμπειρο τεχνικό όμως να συνεχίζει να δίνει οδηγίες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μάθει τις νεαρές αθλήτριες του να αγωνίζονται σωστά, ως το τέλος κάθε ματς. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με άσσο της 14χρονης κεντρικού, Λήδας Νικολαΐδου.

Μια αρκετά πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Σαρωνικού, κόντρα σε μια σαφώς πιο έμπειρη αλλά με αρκετές αδυναμίες ομάδα, οι οποίες μπορεί να εμφανίστηκαν στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ λόγο της εξαιρετικής απόδοσης των νεαρών αθλητριών του Σαρωνικού. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Π.Σ. Άμιλλα στο Καματερό. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού δηλώσεις στην κάμερα του Aegina Portal έκαναν η Μπιάνκα Γκούρι και η Μυρτώ Λορέντζου.
Τα σετ 25-20 (25'), 25-20 (25'), 25-11 (17').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Κλέλλη, Γιαννούλη, Τσιαντούκα, Σταθοπούλου, Μπέλλου, Λορέντζου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Νομικού, Νικολαΐδου, Ρωπαΐτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png