Α.Π.Σ. Άρης Αμφιάλης-Α.Ο. Σαρωνικός 3-1 σετ. Για την 11η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-1 σετ από τον Άρη Αμφιάλης στο κλειστό Κερατσινίου γνώρισε ο Σαρωνικός για την 11η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το παιχνίδι που ολοκλήρωσε τον α' γύρο του πρωταθλήματος ήταν σε γενικές γραμμές καλό, με την νησιώτικη ομάδα να ξεκινάει καλύτερα αλλά να προδίδεται στην συνέχεια από τα πολλά λάθη και να γνωρίζει την ήττα από την πιο έμπειρη ομάδα του Άρη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στο 1ο σετ το συγκρότημα της Αίγινας μπήκε εξαιρετικά, και παρ' όλο που βρέθηκε πίσω με 21-17, με ένα σερί 6-0 πήρε το προβάδισμα με 23-21 για να φτάσει στο 0-1 με το σετ να λήγει 25-22. Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τα νεαρά κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη, καθώς τα πολλά λάθη και κυρίως αβίαστα, έφεραν τους γηπεδούχους στο 1-1 με το σετ να λήγει 25-18. Η πολύ κακή ψυχολογία των αθλητριών του Σαρωνικού μετά το 2ο σετ, συνεχίστηκε και στο 3ο, με την ομάδα της Αμφιάλης να προηγείται με 6-0 αρχικά και 14-4 στην συνέχεια. όπως είναι λογικό, τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για τις κυανόλευκες του νησιού, οι οποίες είδαν τις γηπεδούχες να φτάνουν με άνεση στην ανατροπή (25-12).

Στο 4ο σετ το παιχνίδι ξαναπήρε τον χαρακτήρα ντέρμπι, με τον Σαρωνικό να δείχνει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα δύο. Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 6-1, με την ομάδα της Αμφιάλης να προσπερνάει με 12-8. Με ένα σερί 4-0 ο Σαρωνικός έφτασε στο 12-12, με το σετ να πηγαίνει πόντο-πόντο στην κυριολεξία. Το σκορ είναι 26-26, με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν στο 27-26 αλλά με σερί 2-0 των κόκκινων, το σετ πήγε στο 26-28.

Συγκλονιστικό όπως δείχνει το σκορ το ματς, με τον Άρη μετά το 29-29, με δύο συνεχής πόντους να φτάνει στο 31-29 και σε μια σπουδαία νίκη. Η ήττα όπως είναι λογικό, αφήνει μια πικρία στις τάξεις των νησιωτών, με τον έμπειρο τεχνικό του Σαρωνικού να προβληματίζεται κυρίως από τα πολλά λάθη που υπέπεσαν οι αθλήτριες του. Να σημειωθεί ότι η φετινή γυναικεία ομάδα του Σαρωνικού, είναι η μικρότερη ηλικιακά απ' όλες τις ομάδες του ομίλου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων εκτός έδρας. Τα σετ 22-25, 25-18, 25-12, 31-29.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Γκούρι, Τσιαντούκα, Κλέλλη, Βογιατζόγλου, Μαρμαρινού, Γιαννούλη, Λορέντζου, Νικολαΐδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png