Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 12η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων εκτός έδρας γνώρισε ο Σαρωνικός για την 12η αγωνιστική των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Γρηγόρη Μπαμπούνη υπέπεσαν σε πολλά λάθη σε υποδοχή και επίθεση, με αποτέλεσμα να ηττηθούν από μια ομάδα η οποία χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, έφτασε με σχετική άνεση στο τρίποντο. Στα αγωνιστικά, στο 1ο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν καλύτερα στο παρκέ του κλειστού των Αγίων Αναργύρων, και με όπλο τις αποτελεσματικές επιθέσεις σε συνδυασμό τα αβίαστα λάθη των νησιωτών, έφτασαν με άνεση στο 25-19 και στο 1-0. Στο 2ο σετ τα νεαρά κορίτσια του νησιού αν και βρέθηκαν σε κακή μέρα προσπάθησαν να φανούν πιο ανταγωνιστικές, μάλιστα κατά διαστήματα πατούσαν καλύτερα στο ματς αλλά χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Το 25-22 των γηπεδούχων έφερε ουσιαστικά το πρόωρο τέλος στο ματς, αφού με την κακή ψυχολογία των νεαρών αθλητριών του Σαρωνικού, ήταν αδύνατο για την ομάδα της Αίγινας να φτάσει στην ανατροπή. Στο 3ο σετ τα πράγματα ήταν εύκολα για τις γηπεδούχες, οι οποίες χωρίς να δείξουν κάτι το εντυπωσιακό, εκμεταλλεύτηκαν την μέτρια ως κακή παρουσία των φιλοξενούμενων, φτάνοντας άνετα στο 25-16 και στο 3-0. Η εμφάνιση και όχι τόσο η ήττα, προβλημάτισε τον έμπειρο τεχνικό του Σαρωνικού, ο οποίος αναμένεται στην προσεχή προπόνηση της ομάδας να τους επισημάνει τα λάθη και τις αδυναμίες, ώστε να δουλέψουν και να φανούν στην συνέχεια σαφώς πιο βελτιωμένες. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Έσπερο.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Γκούρι, Τσιαντούκα, Κλέλλη, Βογιατζόγλου, Γιαννούλη, Λορέντζου, Νικολαΐδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png