Μελάς Άγιος Ελευθέριος-Α.Ο. Σαρωνικός 3-1 σετ. Για την 19η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-1 σετ από το πολύ δυνατό φέτος Μελά Αγίου Ελευθερίου γνώρισε ο Σαρωνικός για την 19η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Γρηγόρη Μπαμπούνη ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι του κλειστού του 6ου Ενιαίου Λυκείου του Αιγάλεω, καθώς προηγήθηκε με 1-0 με το σετ να λήγει 25-19. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού πήραν αρχικό προβάδισμα 5-1 και 14-8, για να φτάσουν σχετικά εύκολα στο 25-19 αιφνιδιάζοντας πλήρως την ομάδα του Μελά η οποία είναι ιδιαίτερα δυνατή φέτος. Το 2ο σετ ξεκίνησε αρχικά ισορροπημένα (4-4 και 4-5), με τις γηπεδούχες να προηγούνται στην συνέχεια με 14-7.

Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και σε 17-13 και 19-17, με την ομάδα του Μελά να 21-17. Με όπλο τα άριστα τελειώματα, ο Σαρωνικός μείωσε σε 21-19 και 22-21, με τους γηπεδούχους όμως με όπλο την εμπειρία να φτάνουν στο 25-22 και στο 1-1. Η συνέχεια δυστυχώς δεν ήταν καλή για το νησιώτικο συγκρότημα, καθώς οι νεαρές κοπέλες της Αίγινας πέραν τον δυνατό αντίπαλο είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση, καθώς μία ημέρα πριν (σσ. Σάββατο), οι περισσότερες από αυτές είχαν παιχνίδι για το πρωτάθλημα των κορασίδων (3-0 την Πετρούπολη). Ο Μελάς πήρε με άνεση το σετ με 25-18, με την συνέχεια να είναι μια τυπική διαδικασία, αφού η κούραση των αθλητριών του Γρηγόρη Μπαμπούνη, έφερε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να έρθει το φυσιολογικό 25-11 και το 3-1 για την ομάδα από το Αιγάλεω. Μια ήττα ουσιαστικά εντός προγράμματος για την ομάδα του Σαρωνικού, η οποία θα κοιτάξει στα υπόλοιπα ματς να πάρει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς, ώστε να ανέβει βαθμολογικά. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί το Μοσχάτο.

Τα σετ 19-25 (20'), 25-22 (26'), 25-18 (25'), 25-11 (20').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Σταθοπούλου, Λορέντζου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Τσιαντούκα, Γιαννούλη, Βογιατζόγλου, Κλέλλη, Νικαλαΐδη, Μπέλλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png