Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Ο. Ένωση Ιλίου 3-0 σετ. Για την 18η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.



Video - ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή δυσκολία οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού επικράτησαν των αντίστοιχων της Ένωσης Ιλίου με 3-0 σετ για την 18η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, κάνοντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Το συγκρότημα του Γρηγόρη Μπαμπούνη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ιλίου, φτάνοντας με άνεση στην νίκη. Στα αγωνιστικά, με όπλο το εξαιρετικό σέρβις και τις άκρως αποτελεσματικές επιθέσεις, οι μπλε του νησιού ξεκίνησαν προηγούμενοι με 7-0, με την διαφορά να παίρνει διαστάσεις στην συνέχεια. Με τις φιλοξενούμενες να αδυνατούν να αντιδράσουν, ο Σαρωνικός πήγε στο 19-4, με το σετ να τελειώνει 25-11 σε 20 λεπτά. Στο 2ο σετ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και πάλι εντυπωσιακά, και προηγήθηκαν με 5-0.

Οι κυανοκίτρινες αντέδρασαν και μείωσαν σε 5-3, με την νησιώτικη ομάδα όμως να ξεφεύγει με 10-3. Οι βολεϊμπολίστριες του Ιλίου ξαναμπήκαν στο σετ, μειώνοντας σε 14-11, αλλά με ένα εντυπωσιακό σερί 8-0 ο Σαρωνικός αποκατέστησε την τάξη και μάλιστα με το παραπάνω. Η ομάδα της Αίγινας έφτασε έτσι στο άνετο 25-15 και στο 2-0. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 3ο σετ, με τις μπλε να ξεκινούν εντυπωσιακά. Αρχικά με ένα σερί 5-0 μετέτρεψαν το αρχικό 0-1 των φιλοξενούμενων σε 5-1, και στην συνέχεια προηγήθηκαν με 10-2. Με συνεχής άσσους το σκορ πήγε στο 16-4, για να έρθει μια μερική αντίδραση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων η οποία μείωσε σε 17-8. Το σκορ πλέον είναι 21-9, με τις κυανοκίτρινες να εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα των γηπεδούχων, και να μειώνουν σε 21-14. Η μείωση της διαφοράς αφύπνισε τις νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού, οι οποίες δεν έδειξαν διατεθειμένες να βάλουν τον αντίπαλο στην διεκδίκηση του σετ, και με με 25-18 έφτασαν στο 3-0. Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των αθλητριών του έμεινε ο προπονητής του Σαρωνικού Γρηγόρης Μπαμπούνης, ο οποίος έριξε για ακόμα μια φορά στην ‘μάχη‘ τις μικρότερες ηλικιακά βολεϊμπολίστριες, οι οποίες παρά το λογικό άγχος, έδειξαν να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του. Πλέον ο Σαρωνικός βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ Κατηγορία των κορασίδων, που είναι σαφώς μια μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος των φετινών κορασίδων του συλλόγου, αποτελούν ταυτόχρονα και ρόστερ των Γυναικών, οι αγώνες των οποίων (Τοπική Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ), γίνονται μια ημέρα (Κυριακή) μετά. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δηλώσεις στην κάμερα του Aegina Portal έκαναν η 14χρονη κεντρικός Λήδα Νικολαΐδη και η 13χρονη ακραία Ιζαμπέλλα Κόστερ.

Τα σετ 25-11 (20’), 25-15 (17’), 25-18 (20’).

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Σταθοπούλου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Μπέλλου, Τσιαντούκα, Νομικού, Νικολαΐδη, Κόστερ, Μητρομελέτη, Ρωπαΐτη, Μαρμαρινού, Μαλτέζου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png