Η αγωνιστική κίνηση στην Αίγινα, του τριημέρου 17,18 και 19 Μαρτίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο το αντρικό τμήμα της ΑΕ Σαρωνικός δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση καθώς η προγραμματισμένη αντίπαλος για την 25η αγωνιστική Οδηγήτρια δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα με την ομάδα του νησιού να παίρνει τον αγώνα στα χαρτιά (σ.σ. 3-0). Για την 10η αγωνιστική της β’ φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 11.45 την Χαραυγή εκτός έδρας. Στο μπάσκετ και την 22η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Δευτέρα στις 21.30 τον ΟΚ Ελευσίνας στο κλειστό της Ελευσίνας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.30 το τμήμα mini φιλοξενείται από το αντίστοιχο του Άρη Νίκαιας, ενώ την Κυριακή στις 11.00 για το πρωτάθλημα προμίνι ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕ Καλλιθέας εκτός έδρας. Τέλος στο βόλεϋ, για την 21η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 14.00 από τον ΑΟΝΣ Μίλωνα στο κλειστό ‘Δημήτρης Ράπτης‘, ενώ για την 19η αγωνιστική των Κορασίδων ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 13.30 τον Κρόνο Αγίων Αναργύρων στο κλειστό της περιοχής (Αγ. Αναργύρων).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png