Α.Σ.Φ.Π. Κρόνος Αγ. Αναργύρων-Α.Ο. Σαρωνικός 1-3 σετ. Για την 21η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ σημείωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σαρωνικός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ του Κρόνου Αγίων Αναργύρων εκτός έδρας. Η αναμέτρηση της 21ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής της Τοπικής Γυναικών διήρκεσε λίγο παραπάνω από 2 ώρες, καθώς παρ' όλο που ο Σαρωνικός ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη (ο Κρόνος είναι ουραγός στην βαθμολογία), η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια (Σχολικό Πρωτάθλημα την Πέμπτη και την Παρασκευή και Πρωτάθλημα Κορασίδων το Σάββατο) των αθλητριών του νησιού, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχες εκμεταλλευόμενες τη νωθρή εικόνα των νησιωτών, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να πάρουν το 1ο σετ με 25-21. Οι τρεις αγώνες σε ισάριθμες ημέρες (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) έριξαν σωματικά τις βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού, με τον προπονητή Γρηγόρη Μπαμπούνη βλέποντας ότι παρά την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, δύσκολα θα έβλεπε κανονικό παιχνίδι των αθλητριών του, τους ζήτησε να παίξουν για 10 λεπτά συγκεντρωμένα και δυνατά ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο με διαφορετικές συνθήκες θα ερχόταν αρκετά εύκολα. Οι οδηγίες του έμπειρου τεχνικού έγιναν πράξη από τις βολεϊμπολίστριες της Αίγινας, οι οποίες αφού πρώτα άφησαν στην άκρη την κούραση, με απόλυτη συγκέντρωση κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή και να φύγουν από το κλειστό των Αγίων Αναργύρων με την νίκη. Το 2ο σετ ήρθε με σχετική άνεση για τα κορίτσια του Σαρωνικού (25-15), ενώ στην συνέχεια παρά το γεμάτο σκορ από πλευράς Κρόνου, ο έλεγχος των σετ δεν έφυγε ποτέ από τις φιλοξενούμενες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πλήρης εξάντλησης των κοριτσιών του νησιού το 4ο σετ. Ένα σετ το οποίο διήρκεσε 33 λεπτά, με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν στο 25-22 χωρίς όμως να αγχωθούν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, παρά μόνο από τις δυνάμεις τους, που σταδιακά τους εγκατέλειπαν. Όπως είναι λογικό, ο τεχνικός Γρηγόρης Μπαμπούνης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την διάθεση και το πάθος των νεαρών αθλητριών του, οι οποίες σε ένα ματς με ιδιαίτερες συνθήκες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι από το παιχνίδι έλειψαν οι τραυματίες Λυδία Τσιαντούκα (ήταν στον πάγκο) και Τατιάνα Γιαννούλη. Την επόμενη αγωνιστική η οποία ρίχνει την αυλαία του πρωταθλήματος της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Άρη Αμφιάλης.

Τα σετ 25-21 (30'), 15-25 (27'), 20-25 (31'), 22-25 (33').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Βογιατζόγλου, Γκούρι, Λορέντζου, Καλοκούβαρου, Κλέλλη, Μαρμαρινού, Μπέλλου, Σταθοπούλου, Τσιαντούκα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png