Την Κυριακή ο αγώνας Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Ε. Αίολος-Ταύρος για το Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και για το βόλεϊ του Σαρωνικού για την νέα σεζόν, με το Γυναικείο τμήμα να υποδέχεται την Κυριακή στο ΕΠΑΛ την ΑΕ Αίολος-Ταύρος για το Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ. Το νησιωτικό συγκρότημα αναμένεται να έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθώς τους δυο αντιπάλους τους χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο Σαρωνικός την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται (όπως και πέρσι) στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ, ενώ η ομάδα του Αιόλου-Ταύρου στην Β’ Εθνική, καθώς την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατάφερε να κερδίσει την άνοδο από την Α’ Τοπική Κατηγορία.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Η ισχυρή ομάδα του Ταύρου η οποία έχει ενισχυθεί αρκετά, είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κυριακάτικη αναμέτρηση, με τους νησιώτες πάντως να αισιοδοξούν για το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που είχαν καταφέρει στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 12 Νοεμβρίου του 2017. Τότε, για την 5η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών ο Σαρωνικός είχε επικρατήσει του Αίολου με 3-1 σετ (25-22, 25-21, 20-25, 25-19) στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Ο τεχνικός του Σαρωνικού Κωνσταντίνος Κατερίνης γνωρίζει τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, τονίζοντας στις νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού πως μόνο κερδισμένες μπορούν να βγουν από την κυριακάτικη αναμέτρηση. Το παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.00 στο ΕΠΑΛ, είναι νοκ άουτ. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Πειραϊκό. Τα υπόλοιπα ζευγάρια της Α’ φάσης είναι: ΑΕ Ευριπίδης-Γ.Σ. Ειρήνης, Ίκαρος Καλλιθέας-Αστέρας Νίκαιας, Α.Ο.Π. Μοσχάτου-Ένωση Ιλίου, Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων-Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Αιξωνή-Άμιλλα, Ερμής Περάματος-Άρης Αμφιάλης και Τελαμώνας-Ηλιούπολης. Στην επόμενη φάση έχουν περάσει άνευ αγώνα οι Μελάς Αγ. Ελευθέριου, Ευρυάλη, Φοίνικας Πειραιά, Αργυρούπολη, Μανδραϊκός, Έσπερος, Πειραϊκός και Δραπετσώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png