Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων Volley του Σαρωνικού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-1 σετ από τον Φοίνικα Πειραιά γνώρισε την Κυριακή το μεσημέρι ο Σαρωνικός, για την 3η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η αναμέτρηση του ΕΠΑΛ ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, με τις φιλοξενούμενες να εκμεταλλεύονται την εμπειρία τους και να φεύγουν με το σπουδαίο διπλό. Το 1ο σετ ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο, με τις κυανόλευκες να δείχνουν τεράστια ψυχικά αποθέματα, και να

φτάνουν στο 25-23 και στο 1-0. Άμεση όμως ήταν η απάντηση των αθλητριών του Φοίνικα, καθώς με εξαιρετική υποδοχή και επιθέσεις στον στόχο, κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στο 25-13 και στο 1-1. Το 3ο σετ ήταν παρόμοιο με το 1ο, με διαφορετικό όμως πρωταγωνιστή. Το συγκρότημα του Κώστα Κατερίνη πίεσε τον αντίπαλο, ο οποίος με όπλο κυρίως την εμπειρία του, έφτασε στο 25-23 και στην ανατροπή. Και φτάνουμε στο 4ο σετ, εκεί όπου άρχισε να φαίνεται η κούραση των νεαρών βολεϊμπολιστριών του νησιού. Η ομάδα του Φοίνικα πήρε το προβάδισμα σχεδόν από την αρχή, με τις γηπεδούχες να μειώνουν, αλλά τα πολλά λάθη στην συνέχεια έδωσαν στις φιλοξενούμενες την ευκαιρία να φτάσουν πρώτες στους 25 πόντους και στο 1-3. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ευρυάλη.

Τα σετ 25-23, 13-25, 23-25, 19-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Σωτηρίου, Νομικού, Γκούρι Μπιάνκα, Κόστερ, Γκούρι Ιζαμπέλα, Μαρμαρινού, Κλέλλη, Νικολαΐδου.
Τέλος, την ήττα με 3-0 σετ από την ισχυρή Αργυρούπολη γνώρισαν το Σάββατο οι κορασίδες του Σαρωνικού, για την 4η αγωνιστική της Α' Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Οι μικρές του νησιώτικου συλλόγου έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο μόνο στο 1ο σετ, με την συνέχεια να έχει μοναδική πρωταγωνίστρια την γηπεδούχο Αργυρούπολη. Στο 1ο σετ οι γηπεδούχες με αρκετό άγχος λόγω της πίεσης των κοριτσιών του Κώστα Κατερίνη, προηγήθηκαν με 1-0, με το σετ να λήγει 25-20. Στα δύο υπόλοιπα σετ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα των Νοτίων Προαστίων, η οποία έφτασε άνετα στο 3-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται το Αιγάλεω. Τα σετ 25-20, 25-11, 25-14.

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Γκούρι Μπιάνκα, Μαλτέζου, Κόστερ, Νικολαΐδου, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Γκούρι Ιζαμπέλα, Μαρμαρινού Ευτυχία, Νομικού, Λιόκου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png