Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων Volley του Σαρωνικού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Ειρήνης σημείωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σαρωνικός, για την 5η αγωνιστική της Α' Τοπικής Κατηγορίας των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Κώστα Κατερίνη εμφανώς βελτιωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έφτασαν σχεδόν άνετα στην νίκη, παρά την μερική αντίσταση της ομάδας του Κορυδαλλού. Με όπλο το πιεστικό σέρβις αλλά και την απόλυτη ψυχραιμία στην άμυνα, οι γηπεδούχες πήραν το 1ο σετ με 25-22.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ, με την ομάδα της Ειρήνης να βάζει δύσκολα στην ομάδα του νησιού, η οποία με απόλυτη ψυχραιμία και συγκέντρωση στο τέλος, έφτασε στο 2-0 με το σετ να λήγει 25-21. Στο 3ο σετ ο Σαρωνικός ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας μια αρκετά καλή διαφορά ασφαλείας η οποία όμως γρήγορα εξανεμίστηκε από τις φιλοξενούμενες. Το σετ πήγαινε πόντο-πόντο, μέχρι ένα αγωνιστικό ξέσπασμα των κυανόλευκων στο τέλος, το οποίο τους έστειλε στο 25-20 και στο 3-0. Το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο κλειστό του ΕΠΑΛ, το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες ώστε να βρεθούν κοντά στα νεαρά κορίτσια του Κώστα Κατερίνη και στις προσπάθειές τους. Διαιτητές ήταν οι Πατεράκης και Νεστορίδης, ενώ στην γραμματεία ήταν η Μαρία Δρακοπούλου. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Αιξωνή στη Γλυφάδα.

Τα σετ 25-22, 25-21, 25-20.

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Γκούρι Μπιάνκα, Καλοκούβαρου, Μαρμαρινού, Γκούρι Ιζαμπέλα, Κλέλλη, Λιόκου, Λορέντζου, Νικολαΐδου, Νομικού.

Τέλος την ήττα από την αήττητη ομάδα του Απολλώνιου γνώρισε ο Σαρωνικός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Η ισχυρή ομάδα του Κερατσινίου δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να φτάσει στην νίκη, κόντρα στην άκρως νεανική ομάδα του Σαρωνικού η οποία πάντως παρά την ήττα, έδειξε καλά στοιχεία. Ο Απολλώνιος είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της 1η θέσης στην Α' φάση του Πρωταθλήματος, σε έναν όμιλο στον οποίο συμμετέχουν πολλές και ιστορικές ομάδες, όπως π.χ το Αιγάλεω, ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Τα σετ 25-14, 25-11, 25-12.

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Γκούρι Μπιάνκα, Νικολαΐδου, Νομικού, Γκούρι Ιζαμπέλα, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Ρωπαΐτη, Λιόκου, Κόστερ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png