Η Σβέτλα Βασίλεβα νέα τεχνικός των τμημάτων Volley του Α.Ο. Σαρωνικός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την νέα τεχνικό του τμήματος βόλεϋ ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Σαρωνικός. Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με την προπονήτρια Σβέτλα Βασίλεβα, η οποία κατάγεται από την Βουλγαρία με πλούσια καριέρα τόσο ως αθλήτρια όσο και ως τεχνικός. Η Σβέτλα Βασίλεβα έχει τελειώσει το αθλητικό σχολείο στην χώρα της, ενώ είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα στην πετοσφαίριση.

Ως βολεϊμπολίστρια έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Βουλγαρίας. Από το 2011 μέχρι το 2014 υπήρξε προπονήτρια των ακαδημιών του Ασκληπιού Τρικάλων, ενώ παράλληλα ήταν βοηθός προπονήτρια των Γυναικών του Συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2. Το 2014 πηγαίνει στον Φιλαθλητικό Λάρισας και εκεί συνεργάζεται με τον γνωστό προπονητή Δήμηταρ Ιόβτσεβ, και αναλαμβάνει την ευθύνη των ακαδημιών. Την περίοδο 2016-2017 γνώρισε μεγάλες επιτυχίες με τα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών. Επίσης, για κάτι παραπάνω από 5 χρόνια εκτελούσε χρέη καθηγήτριας πετοσφαίρισης στην Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών.

Η νέα τεχνικός του Σαρωνικού εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενη αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας της με την ομάδα της Αίγινας, ενώ αμέσως μετά μίλησε στο Aegina Portal. ‘Νιώθω πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη γιατί μπήκα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που με έκανε να νιώσω μέλος του από την πρώτη στιγμή. Στόχος μου είναι να προπονήσω τα κορίτσια του Σαρωνικού και να προετοιμάσω το αντρικό τμήμα με σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά. Επίσης βασικός σκοπός μου είναι η εκμάθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες που αποτελεί ως γνωστόν και στόχο του συνόλου των Συλλόγων του Βόλεϋ'. Την νέα τεχνικό παρουσίασε στους αθλητές και στις αθλήτριες του Σαρωνικού ο έφορος του συλλόγου κ. Βασίλης Λορέντζος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png