Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 18η αγωνιστική της Α' Κορασίδων. Αναβλήθηκε λόγων καιρού ο αγώνας των Γυναικών με τον Έσπερο.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ισχυρός Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του νεανικού Σαρωνικού για την 18η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Η αναμέτρηση του κλειστού 'Μελίνα Μερκούρη' του Ρέντη είχε εξ αρχής ξεκάθαρο φαβορί της ομάδα του Πειραιά, με τις μικρές πάντως της Σβέτλα Βασίλεβα να κερδίζουν το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στις εξέδρες του ιστορικού κλειστού, καθώς έδειξαν σε γενικές γραμμές καλά στοιχεία, και το μόνο που τους έλειπε ήταν η εμπειρία.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο  Aegina Portal



Οι ερυθρόλευκες και με την δύναμη της έδρας (μόλις 1 ήττα στην έδρα τους από το Αιγάλεω την 8η αγωνιστική) επικράτησαν δίκαια του Σαρωνικού, εκμεταλλευόμενες κυρίως την μεγαλύτερη εμπειρία τους αλλά και ποιότητα σε σχέση με τις νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού. Στο 1ο σετ με όπλο το εξαιρετικό σέρβις κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 (25-15). Στο 2ο σετ τα κορίτσια της Σβέτλα Βασίλεβα μπήκαν αναίτια αγχωμένα από την αρχή, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να φτάσει στο άνετο 25-13 και στο 2-0. Στο 3ο σετ υπήρξε αντίδραση από τις φιλοξενούμενες, μάλιστα σε αρκετά σημεία του σετ άγχωσαν τις γηπεδούχες οι οποίες στην συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 25-17 και σε ακόμα μία νίκη τους στο πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ τον ιστορικό Πανιώνιο.

Τα σετ 25-15 (22'), 25-13 (20'), 25-17 (22').

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Νικολαΐδου, Γκούρι Μπιάνκα, Κόστερ, Γκούρι Ιζαμπέλα, Νομικού, Μαρμαρινού Ευτυχία, Μαλτέζου, Μαρμαρινού Αδαμαντία.
Τέλος, η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Α' Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ανάμεσα στον Έσπερο και τον Σαρωνικό που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.00 στο κλειστό 'Εθνικής Αντιστάσεως' της Καλλιθέας αναβλήθηκε, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, αφού η αποστολή της ομάδας του Σαρωνικού ήταν αδύνατον να ταξιδέψει στον Πειραιά. Για τις τύχες του συγκεκριμένου αγώνα θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή της ΕΣΠΕΔΑ, με νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png