Α.Ο.Π. Μοσχάτου-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 22η αγωνιστική της Α' Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από το ισχυρό Μοσχάτο γνώρισε το μεσημέρι ο Σαρωνικός, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α' Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, σε παιχνίδι ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά για την νησιώτικη ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία στα play out.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Η αναμέτρηση του Νέου Κλειστού του Μοσχάτου δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ που απαρτίζεται με αρκετές έμπειρες αθλήτριες, σε αντίθεση με τον Σαρωνικό ο οποίος διαθέτει μακράν το μικρότερο ηλικιακά ρόστερ της κατηγορίας. Παρ' όλα αυτά, τα κορίτσια της Σβέτλα Βασίλεβα έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία στο φετινό πρωτάθλημα, τα οποία αν θα τα χρησιμοποιήσουν και στο μίνι πρωτάθλημα των play out, θα πετύχουν το στόχο τους. Το πρόγραμμα των play out θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την διοργανώτρια αρχή. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play out είναι ο Έσπερος, ο Σαρωνικός, ο Πειραϊκός και η Ειρήνη.

Τα σετ 25-14 (24'), 25-13 (21'), 25-15 (20').

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μαρμαρινού Αδαμαντία, Κλέλλη, Κόστερ, Γκούρι Ιζαμπέλα, Νομικού, Λορέντζου, Γκούρι Μπιάνκα, Νικολαΐδου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png