Την Κυριακή 7 Απριλίου ξεκινάνε τα Play Out της Α' Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Πρώτος αντίπαλος του Σαρωνικού, ο Πειραϊκός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε την Δευτέρα το απόγευμα από την διοργανώτρια αρχή της ΕΣΠΕΔΑ το πρόγραμμα των PLAY OUT της Α' Τοπικής Γυναικών. Στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών, ο Σαρωνικός θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα του νησιού θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Πειραϊκό, τον Έσπερο και την Ειρήνη, ένα πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί σε 2 γύρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 4 ομάδες θα ξεκινήσουν με την βαθμολογική συγκομιδή τους στην α' φάση, οι οποίοι ανάλογα με τα αποτελέσματα τους, θα αυξηθεί ή θα παραμείνει η ίδια. Συγκεκριμένα, ο ΠΟΚ Έσπερος ο οποίος τερμάτισε στην 9η θέση (σύνολο 12 ομάδες), θα ξεκινήσει την φάση με 23 βαθμούς, τους οποίους μάζεψε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Σαρωνικός τερμάτισε στην 10η θέση, μαζεύοντας 16 βαθμούς, οι οποίοι θα τον συνοδέψουν στην φάση των play out. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με την ομάδα του Πειραϊκού, ο οποίος τερμάτισε 11ος με 15 βαθμούς. Τέλος, η ομάδα της Ειρήνης βρίσκεται σε αρκετά δυσμενή θέση, καθώς μετά από 22 αγώνες δεν κατάφερε να πάρει βαθμό. Έτσι η ομάδα του Κορυδαλλού θα ξεκινήσει χωρίς βαθμό τα play out. Το μίνι πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου, και θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαρωνικού: 1η αγωνιστική (7/4) Σαρωνικός-Πειραϊκός, 2η αγωνιστική (14/4) Π.Ο.Κ. Έσπερος-Σαρωνικός, 3η αγωνιστική (21/4) Σαρωνικός-Γ.Σ. Ειρήνη, 4η αγωνιστική (5/5) Πειραϊκός-Σαρωνικός, 5η αγωνιστική (12/5) Σαρωνικός-Π.Ο.Κ. Έσπερος, 6η αγωνιστική (19/5) Γ.Σ. Ειρήνη-Σαρωνικός.

Την προσεχή Κυριακή 7 Απριλίου στις 12.30 ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ τον Πειραϊκό για την 1η αγωνιστική των play out.

Για την σειρά των αγώνων, μίλησαν στο Aegina Portal η τεχνικός του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα, καθώς και η βολεϊμπολίστρια του συλλόγου Μυρτώ Λορέντζου.

‘Είναι μια σειρά δύσκολων αγώνων, στους οποίους ουσιαστικά παίζουμε όλη την χρονιά. Είμαι σίγουρη ότι αν τα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και εμφανίσουμε τις δυνατότητες μας, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Βέβαια, αυτήν την περίοδο δεν είναι και τόσο εύκολο για εμάς, καθώς όπως γνωρίζουμε όλοι, η ομάδα διαθέτει μακράν το μικρότερο ηλικιακά ρόστερ της κατηγορίας, και αυτό σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις των κοριτσιών είναι πολλές (βλ Σχολείο, Φροντιστήρια κα). Είναι λογικό λοιπόν ότι το πρόγραμμά τους επιβαρύνεται, και σε μεγάλο βαθμό κρίνει την απόδοση τους στο γήπεδο. Παρ’όλα αυτά είμαι αρκετά αισιόδοξη, και καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Αίγινας να σταθεί δίπλα στην ομάδα, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια’ ανέφερε χαρακτηριστικά η έμπειρη προπονήτρια του Σαρωνικού. Στο ίδιο σχεδόν μήκος κύματος και η 18χρονη ταλαντούχα αθλήτρια Μυρτώ Λορέντζου, η οποία έκανε λόγω για κρίσιμα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. ‘Θα αντιμετωπίσουμε τρεις δυνατές ομάδες (Πειραϊκός, Έσπερος, Ειρήνη), και πιστεύω πως θα φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένες στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά’. Η δυναμική παρουσία του κόσμου μας είμαι σίγουρη ότι θα μας βοηθήσει ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Κατηγορία’.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png