Διακοπή των Play Out της Α' Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, λόγω μη βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Στην Α' Κατηγορία και την νέα σεζόν ο Σαρωνικός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά από σχετικό έγγραφο που έφτασε την Παρασκευή το πρωί στην διοίκηση του τμήματος βόλεϋ του Α.Ο.Α Σαρωνικός, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ), γνωστοποιεί ότι μετά και την διεξαγωγή του αγώνα play out της 2ης αγωνιστικής (Πέμπτη 11 Απριλίου) ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Πειραϊκό (1-3 σετ), δεν υπάρχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον και βάση του άρθρου 3 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος 2018-2019, ‘Οι αγώνες των Play Out θα διακόπτονται αυτόματα ή δε θα διεξάγονται αν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις θέσεις του υποβιβασμού’, οι υπόλοιποι αγώνες δε θα διεξαχθούν.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Όπως και να έχει, το γεγονός της διακοπής των play out έφερε ικανοποίηση στις τάξεις των νησιωτών, καθώς παρά του ότι ο Σαρωνικός μετά την σπουδαία νίκη του επί του Πειραϊκού την περασμένη Κυριακή (3-1 σετ), ουσιαστικά δεν θα κινδύνευε για υποβιβασμό στην 2η Τοπική Γυναικών, η απόφαση αυτή θα φέρει την απαιτούμενη ξεκούραση στις νεαρές βολεϊμπολίστριες οι οποίες έχουν ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα (βλ. Σχολείο, Φροντιστήρια κλπ), αφού ως γνωστόν το ρόστερ της ομάδας του νησιού είναι μακράν το μικρότερο ηλικιακά της κατηγορίας.

Συνεπώς, το προγραμματισμένο ματς της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Έσπερο και τον Σαρωνικό το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (12.00), δεν θα γίνει, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα παιχνίδια της φάσης των play out, τα οποία θα τελείωναν στις 19 Μαΐου. Έτσι η ομάδα της Αίγινας, θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ Τοπική Κατηγορία Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png