Α.Ο. Σαρωνικός-Γ.Σ. Πετρούπολης 1-3 σετ. Για την 10η αγωνιστική της Κ-18 της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΠΑΛ, η ισχυρή ομάδα της Πετρούπολης επικράτησε με 3-1 σετ του νεανικού Σαρωνικού για την 10η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Το συγκρότημα από τα Δυτικά Προάστια της Αττικής το οποίο βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, ένιωσε την αντίσταση των μικρών της Σβέτλας Βασίλεβα φτάνοντας όχι και τόσο εύκολα στην νίκη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης πήρε τα δύο πρώτα σετ με το ίδιο σκορ (25-16), με τις νεαρές αθλήτριες του νησιού να παρουσιάζουν παρά τις σημαντικές απουσίες καλό σε γενικές γραμμές αγωνιστικό πρόσωπο. Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία των βολεϊμπολιστριών του Σπήλιου Μητρόπουλου, έδειχνε την εικόνα ενός άνετου διπλού, μέχρι οι γηπεδούχες να εμφανίσουν τις επιθετικές τους αρετές στο 3ο σετ.

Με όπλο το εξαιρετικό σέρβις και τις αποτελεσματικές επιθέσεις, οι αθλήτριες του Σαρωνικού εντυπωσίασαν, και κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-18 και να αγχώσουν τις φιλοξενούμενες, οι οποίες όμως με απόλυτη ψυχραιμία στο 4ο σετ, αποκατέστησαν την τάξη, με τις γηπεδούχες να μένουν με την καλή εμφάνιση. Το τελικό 3-1 κρίνεται βάση της εικόνας του ματς απολύτως δίκαιο, με την πολύ δυνατή φέτος Πετρούπολη να φτάνει στην 8η νίκη της (μόλις 2 ήττες) στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, το ζητούμενο των νησιωτών είναι η διάρκεια των καλών εμφανίσεων, η οποία θα έρθει με την αγωνιστική εμπειρία που τόσο λείπει από τα φετινά κορίτσια της έμπειρης τεχνικού. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης, ευχαρίστησαν τον Σαρωνικό για την άψογη όπως είπαν φιλοξενία, την οποία υποσχέθηκαν ότι θα την ανταποδώσουν. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αίολο Ταύρου.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Γκούρι, Κοτρώτσιου, Μαλτέζου, Μαρμαρινοιύ Αδαμαντία, Κόστερ, Μαμάη, Μαρμαρινού Ευτυχία, Νικολαΐδου, Σακελλίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png