Α.Γ.Σ. Άρτεμις-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 14η αγωνιστική της Κ-18 της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από την Άρτεμις Κορυδαλλού γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι ο Σαρωνικός, για την 14η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Το νησιωτικό συγκρότημα παρ’ όλο που έχασε δίκαια, έδειξε σε γενικές γραμμές καλά στοιχεία κόντρα σε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα και μάλιστα στην έδρα της. Οι μικρές της Σβέτλας Βασίλεβα εμφανίστηκαν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού αρκετά ανταγωνιστικές, χωρίς όμως να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις κάτι παραπάνω, λόγω της αγωνιστικής απειρίας αφού η ομάδα της Αίγινας ως γνωστόν διαθέτει το μικρότερο ηλικιακά ρόστερ της κατηγορίας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στα αγωνιστικά, ίδια σχεδόν εικόνα των δυο ομάδων και στα τρία σετ, με τις φιλοξενούμενες να βρίσκονται κοντά στο σκορ μέχρι τους 15 πόντους, αφού στη συνέχεια οι γηπεδούχες με όπλο την εμπειρία κατάφεραν να κατακτήσουν και τα τρία σετ με σχετική άνεση με το ίδιο ακριβώς σκορ σε κάθε από αυτά (25-17). Η σαββατιάτικη αναμέτρηση διεξήχθη στο Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ την Ευρυάλη.

Τα σετ 25-17, 25-17, 25-17.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μαρμαρινού Αδαμαντία, Κόστερ, Μαρμαρινού Ευτυχία, Γκούρι, Νικολαΐδη, Γιαννούλη, Μαλτέζου, Κοτρώτσιου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png