Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλη 2-3 σετ. Για την 15η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε κάτι παραπάνω από 2 ώρες, η Ευρυάλη επικράτησε με 3-2 σετ του Σαρωνικού για την 15η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο νεανικές ομάδες ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη, με τους φιλάθλους και των δυο που βρέθηκαν στο κλειστό του ΕΠΑΛ να παρακολουθούν τις προσπάθειες των νεαρών βολεϊμπολιστριών, οι οποίες πρόσφεραν αρκετό θέαμα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχες της Σβέτλας Βασίλεβα μπήκαν πολύ εντυπωσιακά στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, και κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 σετ (25-22). Το εξαιρετικό σέρβις και η απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα, έφεραν το 25-22 για τον Σαρωνικό, ο οποίος όμως στην συνέχεια υπέπεσε σε πολλά και κυρίως αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα η δυνατή ομάδα της Ευρυάλης να γυρίσει την μέχρι τότε εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει στην ανατροπή, με 25-18 και 25-14. Το 4ο σετ ήταν εντυπωσιακό για την ομάδα του νησιού, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την νωθρή εικόνα των πράσινων και με περίσσιο πάθος έφτασε στο 25-19, έστειλε το ματς σε 5ο σετ, κατακτώντας παράλληλα τον ένα βαθμό.

Στο ται μπρέικ μίλησε η αγωνιστική εμπειρία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο κράτησαν ως το τέλος πανηγυρίζοντας το σπουδαίο διπλό. Από την άλλη, η κούραση από την κατάθεση ψυχής στο 4ο νικηφόρο σετ,στάθηκε εμπόδιο στις μικρές του Σαρωνικού να διεκδικήσουν την νίκη. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κυρίες Λυκούδη και Καπουράνη, οι οποίες παρά την αμφίρροπη αναμέτρηση ήταν σωστές στις αποφάσεις τους. Τα σετ 25-22 (27’), 18-25 (25’), 14-25 (22’), 25-19 (27’), 8-15 (8-15). Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Νίκαιας εκτός έδρας.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κόστερ, Νικολαΐδου, Αδαμαντία Μαρμαρινού, Μαλτέζου, Ευτυχία Μαρμαρινού, Ρωπαΐτη, Γιαννούλη, Γκούρι, Κοτρώτσιου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png