Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων βόλεϊ του Σαρωνικού με Γ.Σ. Πετρούπολης και Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 21η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 από τον ισχυρό Γ.Σ. Πετρούπολης εκτός έδρας. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Σβέτλας Βασίλεβα εμφανίστηκαν αναίτια αγχωμένες στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να φτάσουν εύκολα στην νίκη, με την ομάδα του Σαρωνικού να μένει με την καλή εμφάνιση κυρίως στο 3ο σετ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τις μικρές αθλήτριες του νησιού πάντως να μένουν μακριά από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η νίκη χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δίκαιη για την δυνατή ομάδα της Πετρούπολης. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ τον Αίολο Ταύρου.

Τα σετ 12-25, 12-25, 19-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αδαμαντία Μαρμαρινού, Κόστερ, Νικολαΐδου, Ευτυχία Μαρμαρινού, Γκούρι, Ρωπαΐτη, Γιαννούλη, Μαλτέζου, Δεδεγκίκα, Μπόγρη.

Τέλος, για την 2η αγωνιστική της Κ-17 των Παμπαίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός ηττήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης με 3-0 σετ. Το παιχνίδι του Δημοτικού Κλειστού της Αργυρούπολης ήταν αρκετά ενδιαφέρον, και σε αυτό φρόντισε το συγκρότημα της κόουτς Βασίλεβα, το οποίο έδειξε αρκετά καλά σημάδια βάζοντας δύσκολα στην σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από τα Νότια Προάστια. Οι νεαροί βολεϊμπολίστες του Σαρωνικού παρ' όλο που έπαιξαν μόλις τον 2ο παιχνίδι στην καριέρα τους, έδειξαν σημαντική βελτίωση και σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού ήταν ανταγωνιστικοί, κόντρα σε μια παραδοσιακά καλή ομάδα. Η προσαρμογή στα αγωνιστικά τους καθήκοντα, το άγχος του αγώνα αλλά και η απειρία, τα κύρια εμπόδια της μέχρι στιγμής πρώτης παρουσίας των αθλητών του νεοσύστατου τμήματος του νησιώτικου συλλόγου. 'Παιχνίδι με παιχνίδι αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν', τα λόγια της έμπειρης τεχνικού του Σαρωνικού, η οποία έδειξε αρκετά ευχαριστημένη από την γενική εικόνα των αθλητών της. 'Συνεχίζουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή και τώρα ουσιαστικά γνωρίζουμε το ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα του βόλεϊ', κατέληξε. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ την Δραπετσώνα.

Τα σετ 12-25, 17-25, 13-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Καλλικούρδης, Γιαννούλης, Μαυριάνος, Ποταμίτης, Γελαδάκης, Καρανάτσης, Παπαχαραλαμπίδης, Λεβεντόπουλος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png