Ξεκίνησε η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων Volley του Α.Ο. Σαρωνικός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με όρεξη για πολύ δουλειά ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία τους εν όψη της νέας σεζόν τα αγωνιστικά τμήματα Βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός. Η προετοιμασία των τμημάτων γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, μετά από άδεια που εξασφάλισαν οι άνθρωποι του συλλόγου. Από το τμήμα Βόλεϊ του Σαρωνικού τηρούνται αυστηρά όλες οι απαραίτητες οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Όλοι οι αθλητές πριν μπουν στην προετοιμασία εξετάστηκαν από παθολόγο και καρδιολόγο, συμπληρώνοντας παράλληλα και τα απαραίτητα έγγραφα για την ασφαλή επιστροφή τους.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο Σαρωνικός αναμένεται να συμμετάσχει στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. με τέσσερα τμήματα. Συγκεκριμένα ο νησιωτικός σύλλογος έχει δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Κ-18 των Κοριτσιών (πρώην Κορασίδων), και στο αντίστοιχο Κ-18 των Αγοριών (πρώην Παίδων). Μάλιστα το συγκεκριμένο τμήμα (Κ-18 αγοριών) είναι ουσιαστικά νεοσύστατο, με τον Σαρωνικό να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε πρωτάθλημα Παίδων. Τα αντίστοιχα πρωταθλήματα αυτά θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου, με την κλήρωση να διεξάγεται την προσεχή Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Τέλος, η ομάδα της Αίγινας θα δηλώσει συμμετοχή στα Πρωταθλήματα Κ-16 Κοριτσιών (πρώην Παγκορασίδων) και Κ-17 Αγοριών (πρώην Παμπαίδων), τα Πρωταθλήματα των οποίων θα ξεκινήσουν αργότερα. Προπονήτρια στον Σαρωνικό συνεχίζει η Σβέτλα Βασίλεβα η οποία ανανέωσε πρόσφατα την συνεργασία της με τον σύλλογο.

Για την νέα σεζόν η Γενικός Αρχηγός του Σαρωνικού κα Μαίρη Πιττακά δήλωσε: ‘Μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά για όλον το αθλητισμό και όχι μόνο λόγω του Covid-19. ‘Εμείς ως Σαρωνικός του τμήματος Βόλεϊ, έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών μας, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Όσο αναφορά την φετινή σεζόν, στόχος της διοίκησης του τμήματος είναι καταρχήν η ανάδειξη νέων αθλητών και γιατί όχι και ταλέντων στο άθλημα του βόλεϊ. Εγώ και οι συνεργάτες μου, έχουμε υποσχεθεί ότι θα προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει την ήδη πετυχημένη παρουσία του στο βόλεϊ’, κατέληξε.

Η κόουτς Βασίλεβα μίλησε για την κάλυψη των κενών που δημιουργήθηκαν στους νεαρούς αθλητές από την αποχή λόγω Covid-19, και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά. ‘Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην Αίγινα και στην ομάδα του Σαρωνικού, και εύχομαι μέσα από την δουλειά να βγάλουμε κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο’.

Οι προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας έχουν ώρα έναρξης στις 18.30 και διαρκούν 1 ώρα. Όσο αναφορά την Ακαδημία του Σαρωνικού, σύντομα θα υπάρξουν οι αντίστοιχες ανακοινώσεις για την έναρξη των προπονήσεων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png