Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 4η αγωνιστική των Κ-18 των Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον ισχυρό Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη, για την 4η αγωνιστική των Κ-18 των Αγοριών (πρώην Παίδων) της ΕΣΠΕΔΑ. Το νεοσύστατο τμήμα της ομάδας του νησιού άφησε πίσω τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων παιχνιδιών, καθώς σύμφωνα με την κόουτς Βασίλεβα, εμφανίστηκε αναίτια αγχωμένο στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για την νωθρή εικόνα των νησιωτών. Πρώτη και κυριότερη το όνομα του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία όχι μόνο στο άθλημα της πετοσφαίρισης, αλλά γενικά σε όλο τον αθλητισμό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Αυτό το γνωρίζουν καλά οι νεαροί βολεϊμπολίστες του Σαρωνικού, ενώ σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί και η εικόνα του κλειστού στο Ρέντη. Το άγνωστο μέχρι χθες για αυτούς επιβλητικό κλειστό ‘Μελίνα Μερκούρη’, τους δημιούργησε ένα έξτρα άγχος το οποίο έδειξε να μη τους φεύγει, ούτε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Όλα αυτά ακούγονται λογικά, καθώς ουσιαστικά μιλάμε για καινούργιους αθλητές οι οποίοι ακόμα δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία των αγώνων και πόσο μάλιστα με τόσο σπουδαίους αντιπάλους. Για όλα τα παραπάνω φρόντισε να τους ενημερώσει η τεχνικός του συλλόγου κατά την διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθώντας να τους αποβάλει το άγχος του επικείμενου αγώνα.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος της ομάδας της Αίγινας και το έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή.  Ο Σαρωνικός παρ’ολο που στα τελευταίος ματς έδειξε βελτίωση, και παρά την σωστή αγωνιστική νοοτροπία, εμφάνισε σε αρκετά διαστήματα στο παιχνίδι, δείγματα αποπροσανατολισμού. Αυτό έφερε την άνεση αντίδραση της Σβέτλας Βασίλεβα, η οποία προσπάθησε να τους επαναφέρει σε αγωνιστικό ρυθμό, με τους νεαρούς αθλητές της να εμφανίζονται ελαφρώς βελτιωμένοι στην συνέχεια.

Η ποιότητα και η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού, δεν άφησε πολλά περιθώρια με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Διαιτητές του αγώνα ήταν η Χρύσα Θεοδωρίδου και η Δήμητρα Σαμολαδά.

Τα σετ 25-6, 25-12, 25-7.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Λιότσος, Γιαννούλης, Καλλικούρδης, Μαυριάνος, Γκαρής, Ζώης, Παπαχαραλαμπίδης, Καρανάτσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png