Ξεκίνησαν οι προπονήσεις εκμάθησης beach volley, από το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με κέφι και αρκετή διάθεση ξεκίνησαν την Δευτέρα το απόγευμα οι προπονήσεις εκμάθησης beach volley, από το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Από νωρίς το απόγευμα το γήπεδο του beach volley που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας γέμισε από παιδιά, τα οποία έδειξαν να ευχαριστιούνται το ιδιαίτερο αυτό άθλημα, το οποίο για τα περισσότερα είναι άγνωστο τουλάχιστον αγωνιστικά.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Κάτω από τις οδηγίες της coach του Σαρωνικού Σβέτλας Βασίλεβα, οι νεαροί αθλητές και των τριών ηλικιακών κατηγοριών, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το καλοκαιρινό αυτό άθλημα, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το ταλέντο τους στην άμμο.

Στο Aegina Portal μίλησε η προπονήτρια του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα: "Σήμερα ξεκινήσαμε τις προπονήσεις εκμάθησης του beach volley και είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την παρουσία των παιδιών. Σκοπός των προπονήσεων είναι τα παιδιά να έχουν μια δραστηριότητα που να τους ευχαριστεί μέσα στο καλοκαιρι, να γνωρίσουν το άθλημα τόσο του beach volleyball όσο και του βόλεϊ σάλας, και εννοείται ότι κέρδος της προσπάθειας αυτής θα είναι γιατί όχι να συμμετέχουν ενεργά στο άμεσο μέλλον στην ομάδα μας"

Από την πλευρά των υπευθύνων του τμήματος βόλεϊ του ΑΟΑ Σαρωνικός μίλησε η κ. Μαίρη Πιττακά. Η γενικός αρχηγός της ομάδας αφού πρώτα ευχαρίστησε τα παιδιά για την παρουσία τους στην πρώτη μέρα των προπονήσεων, δήλωσε ότι: "O πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι τα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και ειδικά στο άθλημα του βόλεϊ το οποίο μας έχει χαρίσει", όπως τόνισε, "τα τελευταία χρόνια σημαντικές επιτυχίες".

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή) και θα διεξαχθούν σε τρεις περιόδους. Η Α’ περίοδος είναι από τις 4 μέχρι τις 15 Ιουλίου, η Β’ περίοδος από τις 16 μέχρι τις 29 Ιουλίου, ενώ η Γ´ περίοδος είναι από την 1η μέχρι τις 12 Αυγούστου.
Οι ώρες των προπονήσεων (αγόρια και κορίτσια) είναι 18:30-19:30 για παιδιά 7 έως 11 ετών, 19:30-20:30 για παιδιά 12 έως 15 ετών και 20:30-21:30 για παιδιά από 16 έως 18 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές στα τηλέφωνα: 6974890621 και 6932431049.

Το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός θέλει να ευχαριστήσει καταρχήν τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Ιωάννη Ζορμπά για το μεγάλο ενδιαφέρον του για τον σύλλογο, καθώς επίσης το διοικητικό συμβούλιο και ειδικά τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αίγινας κ. Μάριο Γκαρή, για την παραχώρηση του γηπέδου μετά από αίτημα του συλλόγου, καθώς και για τις άμεσες ενέργειες του για την ανακατασκευή του γηπέδου του beach volley.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των προπονήσεων, στην είσοδο του γηπέδου θα βρίσκεται ένα ειδικό κουτί, για την στήριξη της οικογένειας της πρώην αθλήτριας της ομάδας μας Νατάσας Κρούσσου. Η Νατάσα είχε φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του τμήματος βόλεϊ του Σαρωνικού, με την ομάδα του νησιού να δείχνει την έμπρακτη στήριξη της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png