Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Ιάσονας Νίκαιας 0-3 σετ. Για την 2η αγωνιστική των Κ-18 της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-5039-volley.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ιάσονα Νίκαιας στο κλειστό του ΕΠΑΛ, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα κορίτσια της Σβέτλας Βασίλεβα αν και έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο βόλεϊ, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι,  με την ομάδα του Ιάσονα να είναι ανώτερη  και να φτάνει στην εύκολη νίκη.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αγχωμένες στο ταραφλεξ του ΕΠΑΛ, καθώς πέραν του ότι ήταν μόλις το δεύτερο τους παιχνίδι στην καριέρα τους στο βόλεϊ, έπαιξαν και για πρώτη φορά οι περισσότερες μπροστά στο κοινό τους.

Αυτά, συν το χαμηλό της ηλικίας τους είχε σαν αποτέλεσμα να μη μπορούν να φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, κόντρα σε μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη και φυσικά πιο έτοιμη. Επίσης, η ομάδα της Αίγινας αγωνίστηκε με δυο σημαντικές απουσίες. Η Κοτρώτσιου αν και ήταν στον πάγκο, ήταν τραυματίας, ενώ έλειπε και η Υζεηράι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό ρόστερ του Σαρωνικού που συμμετέχει στο ηλικιακό πρωτάθλημα των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, έχει μέσο όρο ηλικίας τα 13 έτη. Σκοπός της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα αυτό είναι οι νεαρές αθλήτριες να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες, ώστε να εμφανιστούν έτοιμες κατά κάποιο τρόπο στο πρωτάθλημα των Κ-16 που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2023.

Πάντως ,είναι εμφανές ότι παρόλο που οι μικρές παίζουν ουσιαστικά σε πρωτάθλημα μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας, μέχρι στιγμής έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής, με την έμπειρη τεχνικό να είναι σίγουρη για σταδιακή άνοδο.

"‘Η παρουσία μας σε αυτό το πρωτάθλημα, μόνο καλό μας κάνει. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και είμαι σίγουρη ότι μέσα από τη δουλειά, θα παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα στο μέλλον", είπε μεταξύ άλλων η Σβέτλα Βασίλεβα στις δηλώσεις της στο Aegina Portal.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το κλειστό του ΕΠΑΛ ήταν κατάμεστο (εντός και εκτός), με τους φίλους και των δυο ομάδων να χειροκροτούν στο τέλος για την προσπάθεια και το θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες. Διαιτητές ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ιπποκράτη στο κλειστό του Χαϊδαρίου.

 Τα σετ 15-25, 7-25 και 11-25. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα):  Αλευροπούλου, Κλώνου Ηρώ, Κοτρώτσιου, Λιότσου, Μαρμαρινού, Πιτσιλού, Δεδεγκίκα, Κλώνου Βίβιαν, Λαδά, Λούβαρη, Μπόγρη, Στρατηγού, Χαλδαίου-Λοράνδου. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png