Α.Σ. Ιπποκράτης- Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 3η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-5531-00-volley-00.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 3η αγωνιστική των Κ-18 των Κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Ιπποκράτη εκτός έδρας, την Κυριακή το μεσημέρι. Το παιχνίδι διεξήχθη στο 2ο κλειστό του Χαϊδαρίου, με το συγκρότημα της Σβέτλας Βασίλεβα να φτάνει εύκολα στην νίκη.

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η νησιώτικη ομάδα χωρίς να παίξει θεαματικό βόλεϊ, κατάφερε να πάρει την καθαρή νίκη και να βλέπει την συνέχεια με αισιοδοξία. Η αναμέτρηση ουσιαστικά κρίθηκε σε λίγα σημεία, τα οποία όμως ήταν καίρια. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ιπποκράτη παρά την αγωνιστική εμπειρία των κοριτσιών, λόγω του ότι είναι οι περισσότερες μεγαλύτερες ηλικιακά από το φετινό ρόστερ του Σαρωνικού, έδειξαν αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι τους, με τον Σαρωνικό να το εκμεταλλεύεται πλήρως, χάρις κυρίως το ταλέντο και την σωστή δουλειά που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση, για την σωστή εκμάθηση του αθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι παρ' όλο που δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφεραν με όπλο κυρίως το σέρβις αλλά και την γενικά καλή υποδοχή, να φύγουν με το διπλό στις αποσκευές τους.

Στα αγωνιστικά τώρα, το παιχνίδι στο τάραφλεξ του 2ου κλειστού του Χαϊδαρίου ξεκίνησε με τις κυανόλευκες του νησιού να μπαίνουν δυνατά, επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό τους, κόντρα βέβαια και στις αδυναμίες των γηπεδούχων. Με σέρβις που δυσκόλεψε πολύ την ομάδα του Ιπποκράτη, ο Σαρωνικός έχτισε μια καλή διαφορά, την οποία κράτησε σε μεγάλα επίπεδα μέχρι το τέλος (25-8). Στο 2ο σετ σχεδόν ίδια εικόνα, με το καλό σέρβις αλλά και τις αποτελεσματικές επιθέσεις να συνεχίζουν, ο Σαρωνικός έφτασε άνετα στο 25-8 και στο 0-2. Το 3ο σετ ήταν ελαφρώς διαφορετικό, καθώς οι νεαρές αθλήτριες της Σβέτλας Βασίλεβα μπήκαν λίγο νωθρά, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να βρίσκονται αρχικά πιο κοντά στο σκορ (3-6, 4-9, 7-12, 9-13), σε σχέση με τα προηγούμενα δυο σετ.

Μετά όμως από ένα "ξέσπασμα'" των φιλοξενούμενων αποκαταστάθηκε η τάξη, με την έμπειρη κόουτς του Σαρωνικού παρ' όλα αυτά, να τους κάνει έντονες παρατηρήσεις σε τάιμ άουτ των γηπεδούχων, ώστε να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Αίγινας μετά από τις έντονες παρατηρήσεις της Σβέτλας Βασίλεβα, έπραξαν τα αυτονόητα, με αποτέλεσμα να φτάσουν με σαφώς καλύτερες επιλογές στην επίθεση και βελτιωμένη εικόνα στην υποδοχή, στο 25-12 και στο 0-3. Ο τελευταίος πόντος ο οποίος ήρθε από άσο της Αλευροπούλου, έφερε όλες τις αθλήτριες της αποστολής στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού, πανηγυρίζοντας 'έξαλλα' το τρίποντο.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι, με την κόουτς Βασίλεβα να μένει ευχαριστημένη από τη νίκη αλλά και την διάθεση των αθλητριών της: "Γενικά και σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού, έμεινα ευχαριστημένη από τα κορίτσια. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι από το αντίπαλο και αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και τις αθλήτριες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Είμαι πεπεισμένη ότι άρπαξαν την ευκαιρία οι περισσότερες και αυτό είναι μεγάλο κέρδος για την ομάδα. Αγωνιστικά έγιναν λίγα λάθη από την ομάδα μου, τα οποία θα συζητήσουμε και φυσικά θα προσπαθήσουμε μέσα από την προπόνηση να διορθώσουμε. Η αγωνιστική εικόνα των κοριτσιών ήταν σε γενικές γραμμές καλή, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια για βελτίωση. Πάντως η διάθεση και η προσήλωση που δείχνουν παρά την αγωνιστική απειρία τους, είναι κάτι το οποίο με ευχαριστεί ιδιαίτερα", είπε μεταξύ άλλων, η τεχνικός των νησιωτών στο Aegina Portal.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μαρούδας και Καπουράνη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός έχει ρεπό.  Τα σετ 8-25 (20'), 8-25 (14'), 12-25 (18').  Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μαρμαρινού, Λιότσου, Μπόγρη, Λούβαρη, Δεδεγκίκα, Υζεηράι, Κλώνου Βίβιαν, Λαδά, Πιτσιλού, Χαλδαίου-Λοράνδου, Κλώνου Ηρώ, Αλευροπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png