Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Α.Ο. Λέοντες Καμινίων 3-0 σετ (άνευ αγώνα). Για την 6η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-6109-volley-aegina-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 6η αγωνιστική και 1η του β’ γύρου του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ήταν προγραμματισμένο να υποδεχτεί το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό του ΕΠΑΛ τους Λέοντες Καμινίων.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο αγώνας όμως ματαιώθηκε καθώς η ομάδα των Καμινίων με έγγραφο που έστειλε στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, δήλωσε αποχώρηση από το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την ομάδα του νησιού να κατοχυρώνει την νίκη με 3-0 και 75-0 πόντοι.

Η ΕΣΠΕΔΑ μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει με email τόσο το σύλλογο του Α.Ο.Α. Σαρωνικός όσο και τους διαιτητές του αγώνα για την ματαίωση του. Νίκη λοιπόν άνευ αγώνα για την νησιωτική ομάδα, η οποία με ανακοίνωση της τόνισε πως ‘οι αγώνες πρέπει να παίζονται και να κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου, παρ’όλα αυτά σεβόμαστε την απόφαση της ομάδας Λέοντες Καμινίων’.

Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής και 1ης του β’ γύρου. Στο παιχνίδι του α’ γύρου (15/10) που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος, ο Σαρωνικός είχε επικρατήσει των Λεόντων Καμινίων με 3-1 σετ (13-25, 20-25, 25-17, 19-25) στο κλειστό ‘Π. Σαλπέας’ (βοηθητικό).

Το Σάββατο τέλος, αντί για αγώνα η ομάδα έκανε πρωινή προπόνηση ενώ παράλληλα μοιράστηκε νέο προπονητικό υλικό στις αθλήτριες.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ιάσονα Νίκαιας εκτός έδρας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png