Ιάσονας Νίκαιας - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 7η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-6263-volley.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον ισχυρό Ιάσονα Νίκαιας το Σάββατο το μεσημέρι. Ο αγώνας που διεξήχθη στο Σελεπίτσαρι (1ο κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας) δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς τις δυο ομάδες χώριζε μεγάλη διαφορά ποιότητας αλλά και εμπειρίας. Παρά όμως τις γνωστές δυσκολίες της αναμέτρησης, η ομάδα της Αίγινας δεν παρουσιάστηκε τόσο ανταγωνιστική, όσο μας έχει συνηθίσει στο φετινό πρωτάθλημα. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Σβέτλας Βασίλεβα εμφανίστηκαν αναίτια φοβισμένες, καθώς γνώριζαν εξ αρχής την δυναμικότητα του αντιπάλου και ιδιαίτερα στην έδρα του. Η έμπειρη κόουτς προσπάθησε όλη την εβδομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποβάλει το λογικό άγχος των μικρών, με τις τελευταίες όμως να το βγάζουν πάνω στο τάραφλεξ του Σελεπίτσαρι.

Η ομάδα της Νίκαιας η οποία φιγουράρει στην 1η θέση χωρίς απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, εκμεταλλεύτηκε την εικόνα των νησιωτών και με ευκολία έφτασε στο 3-0 και στην 6η νίκη της. Από την άλλη, η ομάδα του Σαρωνικού η οποία είναι 2η στην βαθμολογία και υπέπεσε στην εντός προγράμματος ήττα της, καλείται μέσα από την προπόνηση να συνεχίσει την αγωνιστική της βελτίωση εν όψη συνέχειας.  Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Σαρωνικός αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Στα αξιοσημείωτα, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ιάσονα όταν δέχτηκε τα συγχαρητήρια από την Σβέτλα Βασίλεβα για τη νίκη, έδειξε απορημένος από την αγωνιστική εικόνα των φιλοξενούμενων λέγοντας μάλιστα ότι είδε εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή του α’ γύρου στο ΕΠΑΛ, με την έμπειρη κόουτς να του απαντάει για τις απουσίες αλλά και το άγχος των νεαρών αθλητριών της. 

"Δεν είμαι ευχαριστημένη από την εικόνα μας. Για μένα δεν υπάρχει η δικαιολογία με τις απουσίες. Θεωρώ ότι είμαστε μια καλή ομάδα με ταλέντο. Η ήττα και ο τρόπος που ήρθε μας στενοχωρεί, αλλά είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια θα κάνουν τα πάντα ώστε να βελτιωθούμε περισσότερο. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και εκείνα σε εμένα. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να πάρουμε τη νίκη", είπε μεταξύ άλλων η προπονήτρια του Σαρωνικού στο Aegina Portal. 

Να σημειωθεί τέλος ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα του Σαρωνικού, μετά τα νικηφόρα ματς με Λέοντες Καμινίων (3-1) και Ιπποκράτη (3-0).

Διαιτητές ήταν οι Βελώνης και Οσιπίδης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Ιπποκράτη.  Τα σετ 25-7, 25-5, 25-6. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μαρμαρινού, Λιότσου, Λούβαρη, Δεδεγκίκα, Υζεηράι, Μετούσι, Λαδά, Χαλδαίου-Λοράνδου, Μπόγρη, Γιάνι, Αλευροπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png