Με τους αγώνες κατάταξης συνεχίζεται το πρωτάθλημα των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. Πρεμιέρα με Νέα Πέραμο για τον Α.Ο.Α Σαρωνικό το Σάββατο.

IMG-7046-volley-aegina-tournoua.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης (18/12) του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ όπου ο Σαρωνικός τερμάτισε στην 3η θέση με 12 βαθμούς, οι επίσημες υποχρεώσεις συνεχίζονται για την ομάδα της Αίγινας, αυτή τη φορά με το πρωτάθλημα κατάταξης. Το πρωτάθλημα αυτό κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 19 Μαρτίου.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο όμιλο που συμμετέχει η νησιωτική ομάδα βρίσκονται επίσης, η Α.Σ.Π. Νέας Περάμου, ο Φοίνικας Πειραιά, ο Α.Σ. Πέρα και ο Κελεός Ελευσίνας. Ο Σαρωνικός κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο 7 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Α.Σ.Π. Νέας Περάμου στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα:

1η αγωνιστική Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Α.Σ.Π. Νέας Περάμου, 2η αγωνιστική Α.Σ. Πέρα-Α.Ο.Α. Σαρωνικός, 3η αγωνιστική Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Α.Φ.Μ.Σ. Φοίνικας, 4η αγωνιστική Α.Ο. Κελεός-Α.Ο.Α. Σαρωνικός, 5η αγωνιστική Ρεπό. Το πρωτάθλημα κατάταξης θα διεξαχθεί σε δύο γύρους.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα βόλεϊ του Σαρωνικού συμμετείχε την περίοδο 27-30 Δεκεμβρίου με το αγωνιστικό τμήμα μαζί με άλλες ιστορικές δυνάμεις του αθλήματος, στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ που διεξήχθη στο Διακοφτό του Αιγίου, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png