Α.Ο.Α Σαρωνικός-Α.Π.Σ. Νέας Περάμου 0-3 σετ. Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-18, των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-7409-volley-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τη Νέα Πέραμα στο κλειστό του ΕΠΑΛ, το Σάββατο το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το νεανικό συγκρότημα της Σβέτλας Βασίλεβα πέραν του δυνατού και σαφώς πιο έμπειρου αντιπάλου, είχε να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες αθλητριών, οι οποίες όπως έδειξε η αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού, ήταν καθοριστικές. Στα αγωνιστικά, η νησιωτική ομάδα ξεκίνησε αρκετά μουδιασμένα το παιχνίδι, με τις μικρές του Σαρωνικού να δείχνουν αρκετά φοβισμένες λόγω και της απειρίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η πολύπειρη ομάδα των Δυτικών Προαστίων να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της και με 25-9 να προηγηθεί με 1-0. Μετά και τις παρατηρήσεις της έμπειρης κόουτς των κυανόλευκων, ο Σαρωνικός στην συνέχεια εμφανίστηκε σαφώς πιο ανταγωνιστικός, φτάνοντας σε σημείο να βάλει δύσκολα στις φιλοξενούμενες.

Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες  της Αίγινας αφού πρώτα βελτίωσαν το σέρβις και την υποδοχή, κατάφεραν στη συνέχεια να δείξουν στο τάραφλεξ τα στοιχεία που θέλει η προπονήτρια τους, με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν στα ίσα τον αγώνα. Η εμπειρία όμως σε συνδυασμό με την ποιότητα σε καίρια σημεία, έδωσαν στην ομάδα της Νέας Περάμου την ευκαιρία να φτάσει πρώτη στους 25 πόντους, αφήνοντας τον αξιόμαχο Σαρωνικό στους 21. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 3ο σετ, με τον Σαρωνικό να προσπαθεί με τον ίδιο τρόπο να φανεί ανταγωνιστικός, με τη Νέα Πέραμο όμως να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ποιότητα του αλλά και τις απουσίες των νησιωτών και με 25-19 να φτάνει στο 3-0 και στη νίκη. Από την άλλη ο Σαρωνικός έμεινε με την υπερπροσπάθεια, δείχνοντας όμως σταδιακή βελτίωση στις ανάγκες του αγώνα, ειδικά στο 2ο και 3ο σετ. Αυτό είχε και σαν αποτέλεσμα παρά την ήττα να πάρει το θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν το μεσημέρι το Σαββάτου στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Αρκετά ευχαριστημένη παρά την ήττα, εμφανίστηκε η έμπειρη κόουτς του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα: "Ήταν μια ήττα άκρως διαδακτική για εμάς. Τα κορίτσια πέραν του 1ου σετ από το οποίο έχω παράπονα, έδειξαν σε αρκετά σημεία καλή εικόνα. Κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα των Κ-18 είναι και ένα μάθημα για εμάς, εν όψη πρωταθλήματος των Κ-16 που έρχεται στη συνέχεια. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της συμμετοχής μας σε πρωτάθλημα ηλικιακά μεγαλύτερο από εμάς. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθεια των κοριτσιών. Έχουμε δρόμο ακόμα, με τα σημάδια πάντως να είναι ενθαρρυντικά. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε σημαντικές απουσίες, οι οποίες μας στοίχησαν. Παρ’ όλα αυτά, τα κορίτσια που αγωνίστηκαν σήμερα, με άφησαν σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα φανούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικές σε ένα ομολογουμένως δύσκολο πρωτάθλημα" είπε σε δηλώσεις της στο Aegina Portal.  

Διαιτητές ήταν οι Ντίνος Νεστορίδης και Μαρία Δρακοπούλου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Πέρα εκτός έδρας.  Τα σετ 9-25, 21-25, 19-25. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Υζεηράι, Λιότσου, Κλάρκ, Πιτσιλού, Κλώνου Βίβιαν, Γιάνι, Λούβαρη, Μπόγρη, Τριανταφύλλου, Μετούσι, Χαλδαίου-Λοράνδου, Κλώνου Ηρώ, Αλευροπούλου, Στρατηγού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png