Α.Σ. Πέρα-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-7492-volley-aegina-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον ισχυρό Α.Σ. Πέρα, το μεσημέρι του Σαββάτου. Το συγκρότημα της κόουτς Βασίλεβα δεν κατάφερε να αντισταθεί στην εξαιρετική ποιότητα του αντιπάλου, ο οποίος πήρε δίκαια τη νίκη. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο του Αλίμου, με τον Σαρωνικό να φέρνει αντίσταση μόνο στο 2ο σετ (17-25).

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Με όπλο το επιθετικό σέρβις, οι γηπεδούχες πήραν από την αρχή το προβάδισμα, με την ομάδα της Αίγινας να εμφανίζεται αναίτια αγχωμένη κόντρα σε ένα ομολογουμένως δυνατό αντίπαλο. 

"Σεβαστήκαμε περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε τον αντίπαλο. Είπα και στα κορίτσια ότι οι αγώνες αυτοί της κατάταξης είναι μια καλή ευκαιρία για να προετοιμαστούν κατάλληλα εν όψη του πρωταθλήματος των Κ-16 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.  Ένα πρωτάθλημα που είναι κοντά στην ηλικία τους. Στο πρωτάθλημα των Κ-18 το οποίο είναι μεγαλύτερο ηλικιακά από εμάς, συμμετείχαμε για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Να πάρουμε τις απαιτούμενες αγωνιστικές εμπειρίες, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμες για το δικό μας πρωτάθλημα. Άρα σε αυτή τη φάση, το αποτέλεσμα δεν μετράει και πολύ για εμάς, και πρωταρχικός στόχος είναι να κάνουν το παιχνίδι τους, κυρίως χωρίς άγχος.  Σήμερα δυστυχώς εμφανιστήκαμε ιδιαίτερα αγχωμένες, με αποτέλεσμα να μην είμαστε αυτοί που πρέπει. Στην ομάδα υπάρχει όρεξη για συνεχή βελτίωση, και είμαι σίγουρη ότι όταν αποβάλλουμε το άγχος, θα δείξουμε τις αρετές μας", τα λόγια της έμπειρης τεχνικού Σβέτλας Βασίλεβα στο Aegina Portal.

Διαιτητές ήταν οι Καντλή και Νικολάου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Φοίνικα.

Τα σετ 25-8, 25-17, 25-9. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μπόγρη, Πιτσιλού, Κοτρώτσιου, Δεδεγκίκα, Χαλδαίου/Λοράνδου, Υζεηράι, Γιάνι, Λιότσου, Κλώνου Ηρώ, Κλώνου Βίβιαν, Αλευροπούλου, Λούβαρη, Λαδά, Αθανασοπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png