Α.Ο.Α Σαρωνικός-Α.Φ.Μ.Σ. Φοίνιξ 0-3 σετ. Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-7627-aoa-saronikos-2.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Α.Φ.Μ.Σ. Φοίνικα στο κλειστό του ΕΠΑΛ, το μεσημέρι του Σαββάτου. Το νησιωτικό συγκρότημα παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά αναίτια αγχωμένο, με αποτέλεσμα ο Φοίνικας να το εκμεταλλευτεί και να φτάσει δίκαια στη νίκη. Οι φιλοξενούμενες με όπλο το εξαιρετικό σέρβις, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Σαρωνικού, ο οποίος αντιστοίχως εμφάνισε πολλά προβλήματα στο σέρβις.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι μπλε του Πειραιά πήραν εύκολα το 1ο σετ με 25-8, με τον Σαρωνικό στο 2ο σετ να δείχνει μερικά σημάδια βελτίωσης που όμως δεν ήταν αρκετά ώστε να διεκδικήσει το σετ, με αποτέλεσμα να έρθει το 25-15 και το 2-0 για τον Φοίνικα. Το 3ο σετ ήταν αμφίρροπο μέχρι τους 18 πόντους, με τον γηπεδούχο Σαρωνικό να δείχνει καλύτερος, όμως το κακό σέρβις σε συνδυασμό με την νωθρότητα στην άμυνα, έγειραν την πλάστιγγα στις φιλοξενούμενες οι οποίες έφτασαν πρώτες στους 25 πόντους, αφήνοντας τις γηπεδούχες στους 19.

"Με προβλημάτισε περισσότερο η εμφάνιση και όχι η ήττα. Τα κορίτσια για ακόμα ένα παιχνίδι αυτής της φάσης, δείχνουν αναίτιο άγχος. Καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας και κατά την προετοιμασία του αγώνα, επανειλημμένως του τονίζω ότι στα παιχνίδια αυτά πρέπει να αγωνιζόμαστε χωρίς άγχος και φόβο, καθώς το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Στο πρωτάθλημα των Κ-18 συμμετέχουμε με μοναδικό σκοπό την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμες στο δικό μας ηλικιακά πρωτάθλημα των Κ-16 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Οι παίκτριες μου δείχνουν απόλυτη συγκέντρωση στην προπόνηση και σε γενικές γραμμές, καλή εικόνα. Δυστυχώς όμως την ώρα του αγώνα, τους κυριεύει το άγχος το οποίο με κάποιο τρόπο πρέπει να τους το αποβάλλω. Με στενοχωρεί η σημερινή εμφάνιση αλλά είμαι σίγουρη ότι η ομάδα θα δείξει σύντομα τον καλό της εαυτό. Υπάρχει ποιότητα εννοείται, και σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται αλλά μας λείπει προς το παρόν η διάρκεια", τα λόγια της Σβέτλας Βασίλεβα στο Aegina Portal. 

Διαιτητές ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Κελεό Ελευσίνας εκτός έδρας. 

Τα σετ 8-25, 15-25, 19-25. 

Α.Ο.Α Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αθανασοπούλου, Κλάρκ, Λαδά, Αλευροπούλου, Δεδεγκίκα, Κοτρώτσιου, Λιότσου, Μετούσι, Πιτσιλού, Γιάνι, Υζεηράι, Μπόγρη, Στρατηγού, Χαλδαίου/Λοράνδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png