Πρεμιέρα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα των Κ-16 των Κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. Με τον Τελαμώνα στην Αίγινα ο Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

IMG-7409-saronikos-volley.JPG
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου η κλήρωση του Πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών (πρώην Παγκορασίδων) της ΕΣΠΕΔΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Μοσχάτου.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο Σαρωνικός κληρώθηκε στο 5ο όμιλο και εκεί θα βρει δυο ομάδες από την Σαλαμίνα και μια από το Πέραμα. Συγκεκριμένα, στον όμιλο μαζί με την ομάδα της Αίγινας, βρίσκονται ο Ευριπίδης Σαλαμίνας, ο Τελαμώνας Σαλαμίνας και ο Ερμής Περάματος. Το πρωτάθλημα ξεκινάει την προσεχή Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, με την νησιωτική ομάδα να υποδέχεται στο ΕΠΑΛ στις 14.15 τον Τελαμώνα. 

Το Aegina Portal επικοινώνησε με την προπονήτρια του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα η οποία μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος των Κ-16 και τον στόχο της ομάδας της: "Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, καλό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για τη νέα αυτή πρόκληση, σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα απαιτητικό. Το πρωτάθλημα των Κ-16 είναι σαφώς πιο κοντά στην ηλικία μας (σε σχέση με την συμμετοχή μας στο Κ-18) και όπως είναι λογικό οι απαιτήσεις μου είναι περισσότερες. Ελπίζω να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και κυρίως να το ευχαριστηθούμε", κατέληξε. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαρωνικού: 1η αγωνιστική (5/2) Σαρωνικός-Τελαμώνας, 2η αγωνιστική (12/2) Σαρωνικός-Ερμής Περάματος, 3η αγωνιστική (19/2) Ευριπίδης-Σαρωνικός, 4η αγωνιστική (5/3) Τελαμώνας-Σαρωνικός, 5η αγωνιστική (12/3) Ερμής Περάματος-Σαρωνικός, 6η αγωνιστική (19/3) Σαρωνικός-Ευριπίδης. Ο Σαρωνικός να υπενθυμιστεί ότι τρέχει παράλληλα και το πρωτάθλημα κατάταξης  των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png