Αναβλήθηκε ο αγώνας Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Τελαμώνας για την 1η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, λόγω κακοκαιρίας.

IMG-8477-volley.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο.Α. Σαρωνικό και στον Τελαμώνα Σαλαμίνας για την 1η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. Ο αγώνας της πρεμιέρας ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή το μεσημέρι (14:15) στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ομάδα της Σαλαμίνας επικοινώνησε το πρωί της Κυριακής με την ομάδα της Αίγινας, ότι λόγω καιρικών συνθηκών αδυνατεί να ταξιδέψει, ενώ λίγο αργότερα ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ κος Νίκος Δελαγραμμάτικας (και πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων) επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Α.Ο.Α. Σαρωνικός για το επίσημο της αναβολής. Πλέον για τις τύχες του αγώνα αλλά και για τον εκ νέου ορισμού του, θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Κ-16 είναι την Κυριακή, με τον Σαρωνικό να υποδέχεται στο ΕΠΑΛ τον Ερμή Περάματος για την 2η αγωνιστική. Το Σάββατο για το πρωτάθλημα κατάταξης των Κ-18 ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τη Νέα Πέραμο εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png