Το τμήμα βόλεϊ του Σαρωνικού, παρουσίασε τον εξοπλισμό και το αθλητικό υλικό, που προσέφερε η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

20230212_115938-volle-2y.jpg

Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο κλειστό γήπεδο του ΕΠΑΛ, το τμήμα volley του Σαρωνικού, παρουσίασε τον εξοπλισμό και το αθλητικό υλικό, που προσέφερε η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. 


Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν ένας σύγχρονος, μεγάλου μεγέθους, ηλεκτρονικός πίνακας για το σκορ των αγώνων, δεκαπέντε μπουφάν αποστολής και δεκαπέντε αγωνιστικές μπάλες αρίστης ποιότητας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν την ομάδα volley του Σαρωνικού, καθώς τον Οκτωβρίου του 2020, είχε προσφερθεί και πάλι αθλητικό υλικό.

20230212_115938-volley-2.jpg
Στην τελετή ήταν παρόντες η υπεύθυνη της Ακαδημίας κ. Χρύσα Αποστολίδου, ο υπεύθυνος των Αγωνιστικών Τμημάτων κ. Σταύρος Ρωπαΐτης, η προπονήτρια της ομάδας κ. Σβέτλα Βασίλεβα, γονείς των αθλητριών των αγωνιστικών τμημάτων, αλλά και των αντίστοιχων της Ακαδημίας.

Την  παρουσίαση έκανε ο κ. Σταύρος Ρωπαΐτης, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της "Καραϊσκακης Α.Ε" κ. Βασίλη Βασιλειάδη, τα στελέχη της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και βέβαια τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε μία συμβολική κίνηση, τα αποκαλυπτήρια του πίνακα έκαναν τέσσερις αθλήτριες της ομάδας, που φορούσαν εμφανίσεις με τους αριθμούς: 1, 9, 2 και 5, σχηματίζοντας έτσι την χρονιά που ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός, το 1925. 

Ο κ. Ρωπαΐτης είπε ότι ο κ. Βασιλειάδης προσκάλεσε όλη την ομάδα του Σαρωνικού στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σ' έναν εντός έδρας αγώνα. Αυτό το ταξίδι ήταν μία επιθυμία της ομάδας, αλλά και μία ευκαιρία ώστε να προσφέρει αναμνηστικά του συλλόγου, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ευχαριστίες της προς τον κ. Βασίλη Βασιλειάδη, τα στελέχη της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png