Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Α.Σ. Πέρα 0-3 σετ. Για την 7η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-8761-volley-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον ισχυρό Α.Σ. Πέρα ο οποίος συνεχίζει αήττητος. Το παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό του ΕΠΑΛ δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν αδιαμφισβήτητα την καλύτερη ποιοτικά ομάδα του ομίλου, με αθλήτριες αρκετά έμπειρες και σε σχέση με την φετινή Κ-18 του Σαρωνικού, σαφώς πιο μεγαλύτερες ηλικιακά. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι φιλοξενούμενες επέβαλαν από την αρχή τον δικό τους, και με εξαίρεση το 2ο σετ όπου οι γηπεδούχες ήταν άκρως ανταγωνιστικές, έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Διαιτητές ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.  Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Πειραιά εκτός έδρας. 

Τα σετ 7-25, 16-25, 5-25. 

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η παρουσία του προπονητή στον πάγκο του Α.Σ. Πέρα. Ο λόγος για τον Βασίλη Κουρνέτα, έναν από τους κορυφαίους αθλητές που ανέδειξε το ελληνικό βόλεϊ. Ο 46χρονος πλέον πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας θεωρείται μια από της πιο εμβληματικές μορφές της ελληνικής Πετοσφαίρισης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Φιλία Ηλιουπολης στην οποία έμεινε μέχρι το 1996. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό στον οποίο έμεινε 13 χρόνια, κατακτώντας με την ομάδα του Πειραιά 7 πρωταθλήματα Ελλάδος, 6 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ και 1 Top Teams Cup το 2004. Το 2009 παίρνει μεταγραφή στην ρωσική Λοκομοτίβ Μπελογκόριε ενώ την επόμενη χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ε.Α. Πατρών. Το 2011 πηγαίνει στον Φοίνικα Σύρου με τον οποίο κατέκτησε το Λίγκ Καπ το 2012. Το 2013 επιστρέφει στον Ολυμπιακό με τον οποίο πήρε το ντάμπλ το 2014. Στην συνέχεια ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατακτά το νταμπλ το 2015. Με τον δικέφαλο του βορρά παίρνει πρωτάθλημα και το 2016. Με την Εθνική Ελλάδας έχει 270 συμμετοχές, και μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 είχε κατακτήσει την 5η θέση. Ο Βασίλης Κουρνέτας συνεχάρη τόσο την coach του Σαρωνικού για την εικόνα που παρουσιάζουν παρά το χαμηλό της ηλικία τους, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας για την φιλοξενία αλλά και το κλίμα και την οργάνωση. 

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αθανασοπούλου, Λαδά, Λούβαρη, Αλευροπούλου, Δεδεγκίκα, Κοτρώτσιου, Λιότσου, Μετούσι, Πιτσιλού, Τζάνι, Υζεηράι, Μπόγρη, Στρατηγού, Χαλδαίου/Λοράνδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png