Α.Ε. Ευριπίδης Σαλαμίνας - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 3η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-8836-saronikos-salamina.jpg

Χωρίς να εντυπωσιάσει, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ποιότητα του, ο Σαρωνικός επέστρεψε με νίκη στις αποσκευές του από την Σαλαμίνα, κερδίζοντας τον τοπικό Ευριπίδη με 3-0 σετ, στην αναμέτρηση των δύο γειτονικών νησιών.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ διεξήχθη στο κλειστό "Γεώργιος Καραϊσκάκης" της Σαλαμίνας, με τον Σαρωνικό να επικρατεί του αντιπάλου δίκαια και σε γενικές γραμμές εύκολα. Με όπλο το πιεστικό σέρβις οι φιλοξενούμενες της Σβέτλας Βασίλεβα μπήκαν δυναμικά στο 1ο σετ, και προηγήθηκαν με 6-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν ώστε να μπουν στην διεκδίκηση του σετ, όμως η εμφανής ανωτερότητα της ομάδας του Σαρωνικού, δεν τους το επέτρεψε.

Με το σετ να τελειώνει 25-16 οι μπλε της Αίγινας έκαναν το 1-0. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Σαρωνικού μπήκαν αποφασισμένα να κάνουν το 2-0 ώστε να θέσουν γερά θεμέλια για μια καθαρή νίκη, και τα κατάφεραν παίρνοντας από την αρχή μεγάλη διαφορά (1-7, 3-11, 6-16), φτάνοντας στο άνετο 25-14 και στο 2-0. Στο 3ο σετ ο Σαρωνικός αν και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, παίρνοντας από την αρχή μεγάλο προβάδισμα (1-5, 3-8, 5-13, 8-16) και έδειχνε και σε αυτό το σετ κυρίαρχος, δέχθηκε τρεις συνεχόμενους πόντους από την ομάδα της Σαλαμίνας αφού ο Ευριπίδης εκμεταλλεύτηκε προς το τέλος μια μικρή χαλαρότητα των αντιπάλων του (13-20, 14-22, 15-22, 16-22). Ο Σαρωνικός είχε κολλήσει στους 22 πόντους με τις γηπεδούχες χωρίς βέβαια να απειλούν το σκορ, να μειώνουν τη διαφορά. Ένα ξέσπασμα όμως στο τέλος (3-0 σερί) έφερε το 25-16 και το 3-0. Με άριστη υποδοχή της Λαδά και εξαιρετική συνεργασία της πασαδόρου Μπόγρη με την Κοτρώτσιου, έδωσε την ευκαιρία στην τελευταία με ωραίο δυνατό ψιλοκρεμαστό πέρασμα να γράψει τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης και να δώσει παράλληλα το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Σβέτλας Βασίλεβα κατευθύνθηκαν στην εξέδρα που φιλοξενήθηκαν οι φίλοι της ομάδας του Σαρωνικού, για να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία και συμπαράσταση τους.

"‘Είναι αλήθεια ότι αγχώθηκα για το παιχνίδι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μου αλλά είχα το άγχος κυρίως λόγω του άγνωστου γηπέδου για εμάς αλλά και για την αντίπαλη ομάδα. Γενικά είμαι ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας αν και έγιναν λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Τα κορίτσια έπαιξαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θέλω να τις συγχαρώ για τη νίκη και κυρίως το πάθος που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο", τα λόγια της έμπειρης κόουτς στο Aegina Portal.
  
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σαρωνικού βρήκε μια παλιά γνώριμη στον Ευριπίδη. Ο λόγος για την πρώην προπονήτρια της ομάδας της Αίγινας Πόπη Γιαννάκη, η οποία κάθεται πλέον στον πάγκο της ομάδας της Σαλαμίνας.  

Τα σετ 16-25, 14-25, 16-25. 

Διαιτητές ήταν οι Βλάχος και Τριανταφυλλόπουλος. Την επόμενη αγωνιστική (4η) ο Σαρωνικός ταξιδεύει και πάλι στην Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Τελαμώνα.  Τον Τελαμώνα θα αντιμετωπίσει και το προσεχές Σάββατο 25 Φεβρουαρίου (14:15) στο ΕΠΑΛ, στο αναβληθέν (λόγω κακοκαιρίας) ματς της 1ης αγωνιστικής. 
Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μπόγρη, Κλαρκ, Κοτρώτσιου, Χαλδαίου/Λοράνδου, Λαδά, Πιτσιλού, Λούβαρη, Λιότσου (λ), Τριανταφύλλου, Υζεηράι, Τζάνι, Στρατηγού (λ), Δεδεγκίκα. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png